FITNESS

Kaley Cuoco: Η διατροφή και οι ασκήσεις της Penny από το Big Bang Theory

Τα τελευταία χρόνια η Cuoco ήταν πολύ ανοιχτή στις συνεντεύξεις της για το πώς αθλείται
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Kaley Cuoco: Η διατροφή και οι ασκήσεις της Penny από το Big Bang Theory
@kaleycuoco

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αστέρι του "Big Bang Theory", Kaley Cuoco, δήλωσε ότι είναι λάτρης της γυμναστικής και προπονείται πέντε ημέρες την εβδομάδα! Σου θυμίζει κάποιον; Πάντως όχι εμάς! 

Τα τελευταία χρόνια η Cuoco ήταν πολύ ανοιχτή στις συνεντεύξεις της για το πώς αθλείται, μοιράστηκε πολλές συμβουλές διατροφής και γυμναστικής και παραδέχτηκε πως το να παραμένεις σε φόρμα είναι δύσκολο και απαιτεί πολλή δουλειά, αλλά εξακολουθεί να επιστρέφει στη γυμναστική κάθε μέρα.

Βέβαια να πούμε πως, χωρίς κόπο και σωστή διατροφή τίποτα δεν μπορεί να συμβεί στο σώμα σου!  Δεν τρώει κρέας, αν και τρώει ψάρι και προσπαθεί να εφοδιάσει την κουζίνα της με υγιεινά τρόφιμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Η ίδια πάντως λατρεύει την aerial yoga, hot yoga αλλά και το τρέξιμο! Φυσικά την προπόνησή της επιμελείται personal trainer. Σε συνέντευξή της είπε ότι ήταν δύσκολο για αυτήν να βρει ένα στυλ γυμναστικής που να της ταιριάζει. Το 2016, η Cuoco είπε στο περιοδικό Women's Health ότι δοκίμασε σχεδόν κάθε γυμναστήριο και είδος γυμναστικής για να βρει την προπόνηση που πραγματικά αγαπά.

"Το να κάνω γιόγκα πέντε φορές την εβδομάδα έχει μεταμορφώσει το σώμα μου", δήλωσε η Cuoco στο περιοδικό Shape το 2017. "Μου αρέσει να βοηθάω το σώμα μου να δυναμώσει με αυτόν τον τρόπο και θεωρώ πως σαν γυμναστική είναι πολύ ευχάριστη! Το σώμα μου το χρωστάω 100% στη γιόγκα".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Αν βαρεθώ λίγο, θα αλλάξω στο SoulCycle, το οποίο μου αρέσει επίσης", είπε σε συνέντευξη του 2018 στο περιοδικό Women's Health. "Είμαι όλα ή τίποτα. Είμαι ζεστό ή κρύο... Έτσι, αν κάνω γιόγκα, θα το κάνουμε κάθε μέρα αυτήν την εβδομάδα. Αν βαρεθώ το παρατάω και κάνω με μανία κάτι άλλο"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Η Cuoco γυμνάζει με κλασικές ασκήσεις κοιλιακούς και χέρια στο γυμναστήριό της, αλλά ενισχύει και το πρόγραμμα με like side planks, squat holds, kettlebell squats, dumbbell chest presses και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 466 / position2: 3319
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb