BED TALK

Αγιος Βαλεντίνος: 4+1 ιδέες για το πιο hot βράδυ

4 ιδέες για το πιο hot βράδυ και μία ιδέα για πρωινή διασκέδαση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αγιος Βαλεντίνος: 4+1 ιδέες για το πιο hot βράδυ
Photo by Anna Shvets from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήρθε η μεγάλη μέρα! Μιας και φέτος δεν έχει ούτε ποτά σε μπαρ, ούτε εστιατόρια, κατά πάσα πιθανότητα ούτε δώρα, αυτό δε σημαίνει πως δεν θα περάσεις καλά! 4 ιδέες για το πιο hot βράδυ και μία ιδέα για πρωινή διασκέαση σε περιμένουν!

Στριπτιζ

Βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι. Φόρα εσώpουχα, μία φούστα, ένα πουκάμισο, ψηλοτάκουνα και δώσε την παράσταση της ζωής σου! Μην βιαστείς στις κινήσεις σου, απλά βγάζε αργά τα ρούχα σου. 

Role Playing

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, απλώς πλάστε μια φανταστική ιστορία στο κεφάλι σας και μοιράστε... ρόλους! Μην το κάνετε όμως πολύ περίπλοκο, οι συνηθισμένες ιστορίες δουλεύουν τέλεια, τα κλασικά και αγαπημένα όλων θα κάνουν τη δουλειά. Το μυστικό είναι το ντύσιμο, για να νιώσετε πως μπήκατε στο πετσί του ρόλου σε διαφορετικές προσωπικότητες.

9.5 εβδομάδες

Μεταφερθείτε στην κουζίνα... Χρειάζεστε ένα ψυγείο, φρούτα, και παιχνίδι. Δείτε όμως και την σκηνή της ταινίας - και θα καταλάβετε ακριβώς πώς θα πάει η φάση! Γιατί... πολύ θέλει για να μπεις στο κλίμα;

To spa στο σπίτι σου

Μασάζ. Η μαγική λέξη που μπορεί να χαλαρώσει τους πάντες. Βάλε κεριά, ετοίμασε τα αιθέρια έλαια στο χώρο, βρες κατάλληλη μουσική. Ετοίμασε το υπνοδωμάτιο σωστά και κατάλληλα. Έχουμε δώσει πολλές συμβουλές εδώ

Πρωινό ξύπνημα

Όταν ένας άντρας ξυπνά το πρωί, τα επίπεδα τεστοστερόνης του είναι τα υψηλότερα που θα έχει όλη τη μέρα, και αυτό σημαίνει πως είναι πιο παθιασμένος. Ε όλη αυτή η τεστοστερόνη πρέπει να βγει κάπου και για αυτό οι άντρες σκέφτονται ότι το πρωινό σeξ είναι το καλύτερο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb