THINK

Το βίντεο που καταρρίπτει τα ταμπού για τη γυναικεία σεξουαλικότητα

Ενα μονόλεπτο βίντεο με τίτλο «Dites Oui», θίγει με τον πιο έξυπνο τρόπο τα ταμπού
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύ συχνά, οι γυναίκες δέχονται τρομερή κριτική για κάθε τους επιλογή και κυρίως όποια επιλογή έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή - είναι άλλωστε, κατάλοιπα της πατριαρχικής κοινωνίας που έχει ορίσει τους κανόνες που καμιά δεν ζήτησε!

Παρ'όλ'αυτά συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως οι γυναίκες πρέπει να απολαμβάνουν την ελευθερία του σώματός τους και των επιλογών τους χωρίς να έχει κανείς δικαίωμα να τις επικρίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για έναν άντρα που κάνει σeξ με περισσότερες από μια γυναίκες, λέτε πως είναι Δον Ζουάν, οπότε γιατί με κοιτάτε σαν να είμαι ανήθικη; Σήμερα, λοιπόν, ζητάω από εσάς, τις γυναίκες, να πείτε "ναι"! "Ναι" στον έρωτα και στο δικαίωμά μας να κάνουμε έρωτα όπως θέλουμε»

Ο σκηνοθέτης Ted Etienne δημιούργησε το μονόλεπτο φιλμ «Dites Oui», το οποίο διαγωνίζεται στο διεθνές φεστιβάλ Mobile Film Festival, στο οποίο λαμβάνουν μέρος ταινίες που έχουν γυριστεί με το κινητό και διαρκούν ένα λεπτό και θίγει ακριβώς αυτό το θέμα.  «Ναι στον έρωτα και στο δικαίωμά μας να κάνουμε έρωτα όπως θέλουμε» ακούγεται να λέει μία από τις πρωταγωνίστριες! Δες το!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 261 / position2: 452
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb