The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Λιζ Χάρλει: Στα 55 της δεν βγάζει ποτέ το μπικίνι

Οι αδελφές ποζάρουν μαζί και τα γονίδια κάνουν πάρτι


Δημοσίευση ΝΟE 27, 2020

Λιζ Χάρλει: Στα 55 της δεν βγάζει ποτέ το μπικίνι

Η Λίζ Χάρλει δεν έχει κανένα λόγο να ψάχνει τη… χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Η 55χρονη Βρετανίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας που σχεδιάζει τη δική της σειρά μαγιό, Elizabeth Hurley Beach, δεν χάνει την ευκαιρία να αναλαμβάνει η ίδια τον ρόλο του ιδανικού μοντέλου. Έτσι κι αλλιώς, το καλογυμνασμένο της κορμί μπορεί να αναδείξει εξαιρετικά ακόμη και το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι.

Αυτή τη φορά, η σημερινή Black Friday έκανε τη Λιζ Χάρλει να επιστρατεύσει και τη μεγαλύτερη –κατά ένα χρόνο- αδελφή της, Κέιτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Οι δυο τους φωτογραφίζονται στο instagram προωθώντας τη σειρά μαγιό Elizabeth Hurley Beach, ενώ η ηθοποιός εξηγεί στη λεζάντα της ανάρτησης ότι η φωτογραφία τους είναι από το lockdown του φετινού καλοκαιριού.

«Μεγαλώνοντας, ντυνόμασταν πάντα με τα ίδια ρούχα, αλλά σε ροζ ή μπλε, και μας αρέσει πολύ να το ξανακάνουμε» γράφει η Λιζ Χάρλει που ποζάρει με μπικίνι σε ροζ απόχρωση και η αδερφή της σε γαλάζια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb