The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Youtubers τρέχουν καθημερινά 2 μίλια για ένα μήνα και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Το πείραμα που έκαναν στο σώμα τους

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 19, 2020

Youtubers τρέχουν καθημερινά 2 μίλια για ένα μήνα και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Τώρα με το lockdown η μόνη έξοδος που μπορούμε να κάνουμε πέραν των αναγκαιών για ανεφοδιασμό, αλλά και για την βόλτα των κατοικιδιών, είναι για να ασκηθούμε, είτε να περπατήσουμε είτε να τρέξουμε και γενικώς να βοηθήσουμε το σώμα και το πνεύμα να μείνει σε μια καλή κατάσταση.

Πολύς ήταν ο κόσμος που το έριξε στην γυμναστική και αποφάσισε να ενισχύσει την σωματική του δύναμή και να χάσει κάποια κιλά. Είναι καλό άλλωστε στην περίοδο της πανδημίας που δεν έχουμε πολλές επιλογές να θέτουμε μικρούς στόχους ώστε να είναι εφικτοί στην συμπλήρωση τους και να μας κάνουν να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.

Nεαρές Youtubers λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν ένα πείραμα με βάση το τρέξιμο για το πως αλλάζει τελικά το σώμα, αλλά και το πνεύμα και αποφάσισαν να τρέχουν καθημερινά 2 μίλια για 30 ημέρες. Αφού ολοκλήρωσαν το σχέδιο τους, παρουσιάζουν σε ένα βίντεο όλες τις αλλαγές που παρατήρησαν στους εαυτούς τους.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb