The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γιατί αυτό το περιστέρι πουλήθηκε 1,6 εκατ δολάρια;

Αδιανόητα ποσά

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΝΟE 22, 2020

Γιατί αυτό το περιστέρι πουλήθηκε 1,6 εκατ δολάρια;

Οι δημοπρασίες δεν περιορίζονται μόνο σε έργα τέχνης και κοσμήματα, αλλά οι οίκοι δημοπρασιών το έχουν εξελίξει πουλώντας μέχρι και αγωνιστικά περιστέρια.

Η είδηση ότι ένα περιστέρι πουλήθηκε έναντι 1,6 εκατ. δολαρίων προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις αφού το ποσό μοιάζει αδιανόητο σε κάποιον που δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο χόμπι.

Το βέλγικο περιστέρι έσπασε το προηγούμε ρεκόρ των 1,2 εκατ.δολαρίων πιάνοντας τιμή 1,6 εκατ. Οι ειδικοί λένε ότι πρόκειται για ρεκόρ, αφού το περιστέρι ήταν θηλυκό και οι τιμές τους είναι χαμηλότερες, αφού τα αρσενικά χρησιμοποιούνται και για γονιμοποίηση άλλων αγωνιστικών περιστεριών.

“Τα ποσά αυτά είναι αδιανόητα, γιατί αυτό είναι θηλυκό. Ο Αρμάντο ήταν αρσενικό. Συνήθως ένα αρσενικό έχει μεγαλύτερη αξία από ένα θηλυκό γιατί μπορεί να αποκτήσει περισσότερους απογόνους”, δήλωσε στην τηλεόραση του Reuters ο Νικολάας Γκίζελμπρεχτ, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του οίκου “Pipa”.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb