The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η σειρά που είναι η ένοχη απόλαυση των ανδρών και λατρεύουν οι γυναίκες

Ιδανική για να ξεχαστείς...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΝΟE 03, 2020

Η σειρά που είναι η ένοχη απόλαυση των ανδρών και λατρεύουν οι γυναίκες

Καραντίνα vol 2. Ο περιπτεράς με οίκτο με κοιτάει να αγοράζω καπνό, παγάκια, πατατάκια και ότι άλλο περιττό και μου λέει κουράγιο θα περάσει και αυτό. Δεν ασχολούμαι πια με το αν θα περάσει, απλά ψάχνω κάτι να ξεχαστώ και να μην ασχολούμαι με νούμερα, κρούσματα, μελέτες και προβλέψεις.

Και η Zoë Kravitz ήρθε να με σώσει για λίγες ώρες. Το High Fidelity είναι η σειρά που ενώ είναι προβλέψιμη και γλυκανάλατη δεν σου πάει η καρδιά να πατήσεις pause.

Οι λόγοι πολλοί, το σενάριο οικείο σε όλους. Χωρισμοί και αποτυχημένοι έρωτες. Ατάκες που λέμε όλοι και το χειρότερο ακούμε όλοι. Μπόλικη μουσική, και μάλιστα καλή μουσική που μόνοι μας δεν θα επιλέγαμε να ακούσουμε.

Προσωπικά έχω έναν ακόμη λόγο, και λέγεται Zoe Kravitz. Η ασυνήθιστα όμορφη κόρη του θεού Lenny Kravitz, παίζει τόσο φυσικά που ξεχνάς ότι βλέπεις μια οθόνη. Ακόμα και εκεί που το σενάριο κάνει κοιλιά, το σώζει με ένα μορφασμό.

Η σειρά είναι η ιδανική για να ξεχάσεις τι γίνεται έξω και τι μας περιμένει ακόμα. Πάτα play, και μη ξεχάσεις τα πατατάκια.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb