The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δεύτερη επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία, μετά την τριπλή δολοφονία στη Νίκαια

Ο δράστης φώναζε "Αλλαχού Ακμπάρ"


Δημοσίευση ΟΚΤ 29, 2020

Δεύτερη επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία, μετά την τριπλή δολοφονία στη Νίκαια

Δεύτερη επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σήμερα στη Γαλλία μέσα σε λίγες ώρες, αυτή την φορά στην Αβινιόν, λίγη ώρα μετά το τριπλό φονικό κοντά σε καθεδρικό ναό της Νίκαιας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας ύποπτος με μαχαίρι που φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» και επιτέθηκε σε αξιωματικούς της αστυνομίας στην νοτιοανατολική πόλη της Γαλλίας. Ο άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.   

Το πρωί, στη Νίκαια, ένας άνδρας αποκεφάλισε μία γυναίκα και δολοφόνησε ακόμα δύο, τραυματίζοντας αρκετούς κοντά στην εκκλησία της Notre Dame. Ανάμεσα στα θύματα φέρεται να είναι και ο φύλακας της εκκλησίας.   

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ ο δράστης έχει ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς δέχτηκε πυρά αστυνομικών και στην συνέχεια συνελήφθη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φώναξε «Αλλάχου Ακμπάρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος) μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb