The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Το κρυμμένο μυστικό της βασίλισσας Ελισάβετ

Το ξέρει μόνον η ίδια και ο Φίλιππος

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 08, 2020

Το κρυμμένο μυστικό της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με το πρίγκηπα Φίλιππο κλείνουν φέτος 73 χρόνια γάμου και κοινής οικογενειακής ζωής. 

Το γαμήλιο δαχτυλίδι που της χάρισε ο Φίλιππος έχει στο εσωτερικό, χαραγμένο ένα μήνυμα που γνωρίζουν μόνο η Ελισάβετ και ο Φίλιππος. Φυσικά το γνωρίζει και ο χαράκτης όταν το έφτιαξε υπέγραψε σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από χρυσό Ουαλίας, είναι αμύθητης αξίας και η βασίλισσα δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.

Το μήνυμα που βρίσκεται στο εσωτερικό είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό που μοιράζεται το ζεύγος και δεν βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα.

Το μονόπετρο που της χάρισε ο Φίλιππος στους αρραβώνες ήταν φτιαγμένο από τη τιάρα της μητέρας του, που της την είχε χαρίσει η βασιλική οικογένεια της Ρωσίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 1947 στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ. Η βασίλισσα είχε 8 παράνυμφους, συμπεριλαμβανομένης της αδελφής της, πριγκίπισσας Μαργαρίτας, και της εξαδέλφης της, πριγκίπισσας Αλεξάνδρας του Κεντ. 

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb