The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το γήπεδο της Γουότφορντ έχει μετατραπεί σε «hot spot» για δημόσιο σeξ

«Μας αρέσει να μας βλέπουν, αν και είναι περίεργο να κάνουμε σeξ έξω από ένα γήπεδο»


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 30, 2020

Το γήπεδο της Γουότφορντ έχει μετατραπεί σε «hot spot» για δημόσιο σeξ

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να στέρησε από τους φιλάθλους την φυσική τους παρουσία στο γήπεδο, φαίνεται ωστόσο πως για ορισμένους βγήκε... σε καλό.

Συγκεκριμένα, η έδρα της Γουότφορντ, το «Βίκαρατζ Ρόουντ» ή για την ακρίβεια το πάρκινγκ του, έχει μετατραπεί σε στέκι για ζευγάρια που αρέσκονται στο «dogging», δηλαδή στο σeξ σε δημόσιους χώρου.

Μάλιστα η συγκεκριμένα τοποθεσία έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα σε λάτρεις του δημόσιου έρωtα στο φόρουμ Doggιng Action.

Η Έλεν και ο Στιβ ένα ζευγάρι από το Γουέλιν Γκάρντεν, που τυγχάνουν οπαδοί της Λούτον, της «αιώνιας αντιπάλου» της Γουότφορντ, παραδέχτηκαν πως έχουν επισκεφτεί κατά κόρον το γήπεδο τους τελευταίους μήνες.

«Μας αρέσει να μας βλέπουν, αν και είναι περίεργο να κάνουμε σeξ έξω από ένα γήπεδο», τόνισε η Έλεν στην εφημερίδα «Sun».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb