The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Έλενα Κρίστενσεν αποδεικνύει ότι τα top models δεν γερνούν ποτέ

Παραμένει εντυπωσιακότατατη στα 51 της

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 10, 2020

Η Έλενα Κρίστενσεν αποδεικνύει ότι τα top models δεν γερνούν ποτέ

Η Έλενα Κρίστενσεν έχει μια πολύ πετυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ, η οποία μετρά πάνω από 30 χρόνια, ξεκινώντας από το 1986, όταν κέρδισε τον τίτλο της Μις Δανία.

Το διάσημο μοντέλο θέλησε να γυρίσει για λίγο πίσω το ρολόι, φορώντας το ίδιο κορμάκι που είχε βάλει όταν ήταν 20 χρονών περίπου στην δεκαετία του 1990 και της πάει το ίδιο όμορφα, παρά το γεγονός ότι πλέον είναι 51 ετών.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Κρίστενσεν φόρεσε ένα λεοπάρ κορμάκι του Christian Lacroix που είχε βάλει για πρώτη φορά το 1994 σε μια επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Σε ανάρτησή της στο Instagram, το διάσημο μοντέλο θέλησε να δείξει στους οπαδούς της πως μπορούσε ακόμη να χωρέσει στο κορμάκι που έβαλε πριν από 25 χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

One of my favorite designers ever, Christian Lacroix gave me this bodysuit with my portrait on it after I wore it in one of his shows in my early twenties and I just found it again. Somehow it made it through all these years and I still think it’s super cool ♥️ ps very stretchy fabric 😆

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena (@helenachristensen) στις

Η Έλενα Κρίστενσεν πόζαρε επιδεικνύοντας τα μακριά, καλλίγραμμα πόδια της επάνω σε έναν τεράστιο βράχο με ένα ποτάμι να κυλά πίσω της.

Στην ανάρτησή της, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε επίσης το throwback από την επίδειξη μόδας και έγραψε στην λεζάντα: «Ένας από τους πιο αγαπημένους μου σχεδιαστές, ο Christian Lacroix μου έδωσε κάποτε αυτό το κορμάκι με το πορτραίτο μου πάνω του, αφότου το φόρεσα σε μία από τις επιδείξεις μόδας του και μόλις το ξαναβρήκα. Δεν ξέρω πώς αλλά τα κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι σούπερ κουλ. Υ.Γ. πολύ ελαστικό ύφασμα».

Η Έλενα Κρίστενσεν στην επίδειξη μόδας του Christian Lacroix το 1994 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλενα Κρίστενσεν υπήρξε ένα από τα πρώτα σούπερ μόντελ της δεκαετίας του 1990 μαζί με τις Λίντα Ευαγγελίστα, Κρίστι Τέρλινγκτον, Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Ελ Μακφέρσον και Κλόντια Σίφερ, με κάποιες εκ των οποίων περπάτησε ξανά στην πασαρέλα πριν από 2 χρόνια.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb