ENTERTAINMENT

Η νέα γενιά των γυναικών Youtubers που πρέπει να γνωρίσεις

Ανακαλύπτουμε τα κρυμμένα διαμάντια του ίντερνετ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η νέα γενιά των γυναικών Youtubers που πρέπει να γνωρίσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς οι influencers συνεχίζουν να κυριαρχούν σε κάθε γωνιά του Διαδικτύου, είναι συχνά δύσκολο να περάσετε από εκατομμύρια δημιουργούς και να βρείτε το ποιοτικό περιεχόμενο που αναζητάτε. Θα τους ανακαλύπτουμε εμείς για εσάς!

Nyma Tang

Από τον Ιούλιο του 2013, η Nyma Tang κάνει tutorials που επικεντρώνονται στον έλεγχο των καλύτερων προϊόντων για τις γυναίκες. Είτε πρόκειται για τη νεότερη κυκλοφορία της KKW είτε για την τελευταία κυκλοφορία της Rihanna Fenty Beauty, η Tang σας καλύπτει με την πλήρη κριτική της. Ως μια μαύρη γυναίκα με μαύρη επιδερμίδα που δυσκολεύεται συχνά να βρει μάρκες για το δέρμα της, η ίδια τα λέει πάντα τσεκουράτα και ειλικρινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tashina Combs

Όταν πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς cruelty free, η Combs είναι το κορίτσι σας. Είναι ειδική στο να ανακαλύπτει κάθε τι που σχετίζεται με cruelty free προϊόντα, οπότε αν η Combs προτείνει ένα προϊόν, σημαίνει πως είναι καλό. Vegan μάσκα μαλλιών; Check! 

Stephanie Buttermore

Αφήστε την Buttermore να σας διδάξει πέντε πράγματα αντί να δείτε άλλο ένα make up tutorial! H Stephanie ως επιστήμονας σας δείχνει πώς να αποκτήσετε ένα υγιές σώμα μέσω της διατροφής και της καλής φυσικής κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 248 / position2: 713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb