The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Χαβάη είναι στη... Νάξο και η Ανδρος στις Μπαχάμες

Σίγουρα δεν ξέρατε αυτές τις πληροφορίες!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 26, 2020

Η Χαβάη είναι στη... Νάξο και η Ανδρος στις Μπαχάμες

Κι όμως η Χαβάη είναι στη Νάξο και η Ανδρος στις Μπαχάμες

Η Άνδρος πήγε Μπαχάμες

Ξέρατε ότι υπάρχει νησί που λέγεται "Άνδρος" (Andros) στις Μπαχάμες; Τώρα το ξέρετε! Πως προέκυψε αυτό; Οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε πως πήρε αυτό το όνομα προς τιμήν του Edmund Andros, στρατηγού της Βρετανιας, αλλά υπάρχει κι η θεωρία πως το (μετ')ονομασαν έτσι οι Έλληνες σφουγγαράδες που είχαν πάει στις Μπαχάμες κάπου μεταξύ 1850-1950 για δουλειά!  Παλιότερα ονομάζονταν Andrews Islands καθώς και San Andreas.

Nάξος και Χαβάη πάνε μαζί; Nαι!

Είναι συνηθισμένο να ονομάζονται οι παραδεισένιες παραλίες με ονόματα εξωτικών προορισμών - ή "Παράδεισος" ένα από τα πιο συνηθισμένα ονόματα στις ελληνικές παραλίες. Πάντως η Χαβάη της Νάξου βρίσκεται στο δρόμο λίγο πριν το Αλυκό! Τα βράχια και οι αμμόλοφοι δημιουργούν μικρές, πριβέ «παραλίες» ενώ το ηλιοβασίλεμα εκεί είναι μαγευτικό.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb