The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η σeξι φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πλάι στο κύμα

Τα likes «έπεσαν» βροχή


Δημοσίευση ΑΥΓ 12, 2020

Η σeξι φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πλάι στο κύμα

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ρόδο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Και όπως κάνει όλο το καλοκαίρι, έτσι και τώρα, η παρουσιάστρια ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και κυρίως από την παραλία.

Άλλωστε, οι αναρτήσεις αυτές είναι που ενθουσιάζουν και περισσότερο τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει τις περισσότερε φορές σeξι και με νάζι στο φακό. Το ίδιο έγινε και με την τελευταία της ανάρτηση από παραλία της Ρόδου.

Η παρουσιάστρια ποζάρει μπρούμυτα στην άκρη της θάλασσας με τον αφρό να καλύπτει μέρος του πληθωρικού της σώματος, ενώ φορά ένα σeξι κίτρινο μπικίνι. Τα likes «έπεσαν» βροχή, όπως και τα σχόλια από τους followers της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb