ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

Δεν είναι για να κάνουν σχέσεις, εκτός αν αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τις καρμικές σχέσεις, υπάρχουν και κάποιες σχέσεις χωδίων που καλύτερα είναι να μην γίνουν ποτέ. Ο λόγος; Διότι δεν ταιριάζουν σε τίποτα απολύτως και μόνο δυνατό που θα έχουν, θα είναι οι καυγάδες τους.

Καρκίνος με Τοξότη
Μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους που δυστυχώς είναι δύσκολο να ταιριάξουν εpωτικά. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν πολύ καλοί φίλοι, παρά ζευγάρι.

Ταύρος με Σκορπιό
Λίγα κοινά ενδιαφέροντα, έντονος εγωκεντρισμός και πολλοί καυγάδες σε αυτήν τη σχέση. Το μόνο που μπορούν να κάνουν αυτοί οι δυο μαζί είναι σeξ και τίποτα παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμος με Ιχθύ
Δυστυχώς, ο μόνος λόγος που αυτοί θα μπορούσαν να είναι μαζί, είναι το βόλεμα που θα δώσουν ο ένας στον άλλον. Αυτό όμως δεν φέρνει τον έρωτα.

Δίδυμος με Παρθένο
Δεν μπορεί ο ορθολογιστής Παρθένος να ανεχτεί την κοσμάρα του Δίδυμου. Ναι μεν επικοινωνούν καλά, αλλά σαν ζευγάρι δεν το έχουν καθόλου.

Σκορπιός με Δίδυμο
Ο Δίδυμος καταπιέζεται από την συμπεριφορά του Σκορπιού και μιας και δεν μπορεί να την διαχειριστεί επιλέγει να μείνει εκτός αυτής της σχέσης.

Αιγόκερως με Ζυγό
Έχουν και οι δυο θέματα δέσμευσης και δεν είναι καθόλου συμβατοί σαν χαρακτήρες. Κατά πάσα πιθανότητα με το πέρασμα του χρόνου θα διαπιστώσουν ότι δεν καλύπτουν ο ένας τον άλλον.

Σκορπιός με Λέων
Είναι μεν πολύ παθιασμένο ζευγάρι, όμως οι πολύ έντονες προσωπικότητες τους πιθανός να δημιουργήσουν ένα τοξικό περιβάλλον.

Υδροχόος με Λέων
Μια σχέση γεμάτη ταραχές, που ναι μεν θα είναι πολύ διδακτική σαν εμπειρία, δε θα έχει όμως μεγάλη διάρκεια.

Αιγόκερως με Λέων
Ο υπεύθυνος και συνετός χαρακτήρας του Αιγόκερου, δεν μπορεί να συμβαδίσει με την επιβλητικότητα και την επιθετικότητα του Λέοντα. Στο τέλος θα κουραστεί να λύνει όλα τα θέματα μόνος του.

Τοξότης με Ιχθύ
Ο Τοξότης θέλει μια περιπετειώδη, αλλά πιστή σχέση, για αυτό καλό θα είναι να μείνει μακριά από τον Ιχθύ. Οι Ιχθύες είναι πολύ ρομαντικοί και ζουν λίγο στον κόσμο τους, οπότε είναι πιθανό να αποπροσανατολίσουν τους Τοξότες.

Σκορπιός με Υδροχόο
Οι Σκορπίοι θέλουν έναν σύντροφο εξίσου παθιασμένο με αυτούς. Οι Υδροχόοι από την άλλη είναι πιο ανέμελοι και δεν τρελαίνονται όπως οι Σκορπιοί. Αυτό θα κάνει τους δεύτερους να νιώθουν άπληστοι αντί για επιτυχημένοι.

Ζυγός με Δίδυμο
Ο Ζυγός είναι ζώδιο που έχει βαθιές φιλοσοφικές αναζητήσεις και θέλουν συνέχεια να μαθαίνουν πράγματα. Ο Δίδυμος από την άλλη θέλει να μιλά για τον εαυτό του και βαριούνται όταν αρχίζουν οι κουβέντες για διανόηση.

Παρθένος με Καρκίνο
Ο Παρθένος είναι ένα δημιουργικό ζώδιο και θέλει κάποιον να τον υποστηρίζει και όχι να τον κατακρίνει. Ο Καρκίνος θεωρεί ότι ξέρει τα πάντα και αυτό θα κόβει τη φόρα του Παρθένου.

Λέων με Ταύρο
Ο Λέων χρειάζεται κάποιον που να συμπληρώνει την προσωπικότητα του και να τον κάνει ακόμα καλύτερο. Ο Ταύρος δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί είναι ανασφαλής, οπότε ο Λέων θα καταλήξει να τον νταντεύει.

Καρκίνος με Αιγόκερo
Οι Καρκίνοι είναι πολύ ξεκάθαροι με τα συναισθήματα τους και τα δείχνουν στους άλλους. Ο Αιγόκερως όμως θέλει να έρχεται πρώτο το συναίσθημα του έρωτα και μετά τα οικονομικά και επαγγελματικά, που τρελαίνουν τους Καρκίνους.

Ταύρος με Τοξότη
Οι Ταύροι θέλουν πρόγραμμα και όχι εκπλήξεις, για αυτό και δεν μπορούν τον Τοξότη που είναι στον άερα συνέχεια και για τα πάντα.

Κριός με Σκορπιό
Ο Κριός δίνεται και αγάπαει όταν το νιώσει, ο Σκόρπιος όμως μπορεί να τον εκμεταλλευτεί για το συμφέρον του και να του φερθεί άσχημα.

Ιχθύς με Παρθένο
ΟΙ Ιχθείς είναι ονειροπόλοι, σε αντίθεση με τους Παρθένους που είναι ορθολογιστές. Η επικριτική διάθεση των δεύτερων δε θα αφήσει τους πρώτους να ζήσουν τα όνειρα τους.

Υδροχόος με Ζυγό
Υδροχόοι και Ζυγοί δεν ταιριάζουν καθόλου και σε τίποτα, γιατί οι πρώτοι είναι πολύ ανοιχτοί και επικοινωνιακοί, ενώ οι δεύτεροι είναι πιο άμεσοι και πρακτικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
19 / position1: 234 / position2: 635
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb