The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ανατροπή στη δίκη του Johnny Depp με τη Winona Ryder και τη Vanessa Paradis

Ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η εξέταση - δεν εμφανίστηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 16, 2020

Ανατροπή στη δίκη του Johnny Depp με τη Winona Ryder και τη Vanessa Paradis

Συνεχίζεται στο Λονδίνο η πολύκροτη δίκη του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας Sun και του εκδοτικού ομίλου News Group Newspapers.

Σήμερα επρόκειτο να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης από το σπίτι της στη Γαλλία η επί χρόνια σύντροφός του Αμερικανού σταρ Βανέσα Παραντί, ενώ ήταν προγραμματισμένη και η κατάθεση της πρώην αγαπημένης του Winona Ryder.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Johnny Depp, επιβεβαίωσε ότι παρά την επιθυμία του ηθοποιού, δεν χρειάζεται πλέον να κληθούν οι δύο γυναίκες ως μάρτυρες. O ίδιος είπε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, καθώς οι αντίδικοι της εκδοτικής εταιρείας NGN συμφωνούν ότι δεν δέχθηκαν ποτέ επίθεση από τον Johnny Depp και ότι η έκταση των ισχυρισμών εναντίον του, εξαρτάται αποκλειστικά από την Αmber Heard.

Ο Johnny Depp και η Vanessa Paradis  ήταν μαζί για 14 χρόνια από το 1998 έως το 2012 και απέκτησαν δύο παιδιά. Στην κατάθεσή της, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, η Vanessa Paradis χαρακτήρισε τον πρώην σύντροφό της ευγενικό, προσεκτικό, γενναιόδωρο και καθόλου βίαιο.

«Γνωρίζω τον Johnny για περισσότερα από 25 χρόνια. Συμβιώσαμε για 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχω γνωρίσει τον Τζόνι να είναι ένας ευγενικός, προσεκτικός, γενναιόδωρος και καθόλου βίαιος ή κακοποιητικός άνθρωπος και πατέρας» ανέφερε.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb