The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

10 glam rock τραγούδια από τις δεκαετίες του ’70 και του ‘80

Ένας πιο pop αλλά επίμονα rock ήχος

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 11, 2020

10 glam rock τραγούδια από τις δεκαετίες του ’70 και του ‘80
@ocweekly.com

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές εκείνης του ’80, η rock βρέθηκε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Δεν υπήρχε σωστό ή λάθος μονοπάτι. Έπρεπε απλά να διαλέξεις ποιο είδος θα ακολουθήσεις. Πολλοί ήταν εκείνοι που ακολούθησαν το μονοπάτι του πιο pop ήχου, με την εμφάνισή τους να είναι σαφώς επηρεασμένη από την άνοδο της disco αλλά ταυτόχρονα και αρκετά πιο εξεζητημένη ώστε να παραμένει rock.

Τα τραγούδια που μιλούσαν για την κόλαση, τώρα μιλούσαν για τον παράδεισο, ο τόνος ήταν πιο ευχάριστος, πιο χορευτικός, πιο συναυλιακός. Τα στρας και η λακ ήταν σήμα κατατεθέν, με κάθε συγκρότημα ωστόσο να έχει την δική του ιδιοσυγκρασία. Όλα αυτά μαζί έφταιξαν την λεγόμενη Glam Rock, των 80’s. Μια μουσική που ύστερα από τρεις και πλέον δεκαετίες, μπορείς να την ακούσεις παντού και σε όλες τις εποχές.


Mötley Crüe - Take Me To The Top

Guns N' Roses - Paradise City

Foreigner – Urgent

Warrant – Heaven

Def Leppard - Armageddon It

Kiss - Detroit Rock City

Poison - Nothin' But A Good Time

Aerosmith - Sweet Emotion

Whitesnake - Here I Go Again

Van Halen - Jump

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb