The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μάρλεν Γρυντάκη: Ο Μπέλλος φλέρταρε με τις κοπέλες, όχι αυτές με αυτόν

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η Μάρλεν Γρυντάκη από το MasterChef


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 09, 2020

Μάρλεν Γρυντάκη: Ο Μπέλλος φλέρταρε με τις κοπέλες, όχι αυτές με αυτόν

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η Μάρλεν Γρυντάκη από το MasterChef που απάντησε στα όσα είχε πει ο Δημήτρης Μπέλλος, ότι δηλαδή μια συμπαίκτριά του, του ζήτησε να κάνουν σχέση μέσα στο MasterChef.

«Όσο ήμουν στο MasterChef είχα σχέση με ένα παιδί από το Λονδίνο και μετά το παιχνίδι χωρίσαμε γιατί αποφάσισα να ζήσω στην Ελλάδα. Όσο ήμουν μέσα είχα σχέση, όλα τα άλλα που ακούγονται για ειδύλλια είναι απλά φήμες. Τώρα ανοίγουμε τα φτερά μας, νέοι ορίζοντες, ο έρωτας χτυπάει την πόρτα και μάλλον θα την… ανοίξω, θα δούμε.

Το ότι σε κάποιους δεν αρέσει κάποιος υπέρβαρος άνθρωπος, είναι οκ. Αλλά δεν είναι οκ να κάθεται να τον κατακρίνει για το βάρος του. Συγγνώμη ρε φίλε, ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, εσένα τι σε νοιάζει; Εσένα βαραίνουν ή σου τρώω το φαγητό; Με τη Μαρία Μπέη δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες, απλά ο τρόπος που αντιμετώπιζε κάποια πράγματα και που μιλούσε…», είπε αρχικά η Μάρλεν.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb