The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ροζ σκάνδαλο: Ζευγάρι κάνει σeξ μέσα σε επίσημο όχημα του ΟΗΕ

Το επίμαχο βίντεο


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 29, 2020

Ροζ σκάνδαλο: Ζευγάρι κάνει σeξ μέσα σε επίσημο όχημα του ΟΗΕ

Η εικόνα με το λευκό όχημα των Ηνωμένων Εθνών κι ένα μέλος της ειρηνευτικής αποστολής στο Ισραήλ να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με μια αιθέρια ύπαρξη στη μέση του δρόμου κάνει το γύρο του διαδικτύου εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον διεθνή οργανισμό.

Το επίμαχο βίντεο που τραβήχτηκε στο Τελ Αβίβ, ανέβηκε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης κι έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Μία καλλίπυγη κοπέλα με κόκκινο φόρεμα κάθεται στα γόνατα ενός μέλους της ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Ισραήλ και με ρυθμικές κινήσεις ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Το λευκό αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ και το ζευγάρι επιδίδεται ανενόχλητο σε σeξουαλικά παιχνίδια εν ώρα αιχμής .

Οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για το θέαμα, σε αντίθεση με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών που είναι πυρ και μανία με το βίντεο.

Εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών εξέφρασε την δυσφορία του για την ανάρμοστη πράξη του μέλους του, και σε γραπτή του δήλωση υποστηρίζει ότι οργανισμός ξεκινάει έρευνα για την ταυτοποίηση των δύο ατόμων.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν είναι γνωστό εάν η γυναίκα με τα κόκκινα προσφέρει ερωτική ικανοποίηση επί πληρωμή.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb