The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι ολέθριες επιπτώσεις του junk food στο πeος σου

Μια απόλαυση από τις δύο πρέπει να θυσιάσεις

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 23, 2020

Οι ολέθριες επιπτώσεις του junk food στο πeος σου

Φαγητό και σeξ είναι από τις απολαύσεις που όλοι έχουν στη κορυφή των προτιμήσεών τους. Όμως συνήθως τα πιο νόστιμα φαγητά είναι και επιβλαβή σε μεγάλες ποσότητες και επηρεάζουν την υγεία μας και τον οργανισμό μας.

Μία από τις γνωστές συνέπειες της κατανάλωσης junk food είναι η αρνητική επίδραση που έχει στην ερωτική ζωή των ανδρών.

Διαβάζοντας την αναφορά του Dr. Michael Krychman, επιστημονικού διευθυντή του Southern California Center for Sexual Health and Survivorship, αφήσαμε το χάμπουργκερ στο πιάτο...

Συγκεκριμένα ο διακεκριμένος επιστήμονας δημοσίευσε μια έρευνα όπου δείχνει ότι η χοληστερόλη, που βρίσκουμε σε πλήρη αφθονία στον οργανισμό μας, μετά την κατανάλωση junk food, φράζει τις αρτηρίες μας και επιτίθεται στη στύση μας.

 «Η χοληστερόλη, είναι μια κηρώδης, λιπαρή ουσία που ταξιδεύει σε όλα τα όργανα του σώματος σε μικρά σωματίδια που ονομάζονται λιποπρωτεΐνες. Υπάρχουν δύο τύποι χοληστερόλης, η “καλή” (HDL) και η “κακή” (LDL). Η πρώτη, κυκλοφορεί στο αίμα και πηγαίνει κατευθείαν στο συκώτι όπου διασπάται και χρησιμοποιείται από το σώμα φροντίζοντας για πολλές λειτουργίες του οργανισμού. Η LDL, η κακή χοληστερόλη, περνά μέσα από τις αρτηρίες αφήνοντας ένα βλαβερό ίχνος πλάκας που με τον καιρό εμποδίζει τη ροή του αίματος. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται αθηροσκλήρωση και αποτελεί πρόδρομο για καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και στυτική δυσλειτουργία», λέει ο Krychman.

Επιπλέον η χοληστερόλη  εμποδίζει τη παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου, ένα μόριο που απαιτείται για την παραγωγή στύσης.

Γρήγορα στο μανάβικο για σαλάτες παιδιά...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb