ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να σώσω τα μαλλιά μου από τον ήλιο;

Nαι, χρειάζεται αντηλιακό και το μαλλί σου, μην το ξεχνάς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να σώσω τα μαλλιά μου από τον ήλιο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφυλάξτε τα μαλλιά σας με τον ίδιο τρόπο που κάνετε και με το δέρμα σας!

1. Κάθε εβδομάδα ή και δυο φορές την εβδομάδα θα κάνετε μια μάσκα μαλλιών σούπερ ενυδατική, και θα αφήνετε τα μαλλιά σας στην πετσέτα για τουλάχιστον μισή ώρα πριν τα ξεπλύνετε. 

2. Καθαρίστε τώρα τις σπασμένες σας άκρες και φροντίστε να το κάνετε και όταν γυρίσετε από τις διακοπές σας. Έτσι θα προλάβετε το σπάσιμο που θα εξελισσόταν από κάτω προς τα πάνω, θα μειώσετε την ψαλίδα και θα κρατήσετε μόνο τα υγιή σας μαλλιά αντί να ταλαιπωρήστε με τα ήδη κατεστραμμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Πριν ξεκινήσετε για την παραλία να είστε σίγουρες ότι έχετε απλώσει στα μαλλιά σας λίγο λάδι - καρύδας, δαφνέλαιο ή ακόμη και ελαιόλαδο.

4. Ακριβώς όπως στο πρόσωπο και στο σώμα, έτσι και τα μαλλιά χρειάζονται το αντηλιακό τους. Βρείτε το αγαπημένο σας αντηλιακό και προστατευτείτε από τις UVA και UVB ακτίνες. Το αντηλιακό επίσης εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών, κάτι που ξέρετε πόσο σημαντικό είναι!

5. Αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό όταν λούζεστε! Για περισσότερη λάμψη, ξεπλύνετε τα μαλλιά μετά τη μάσκα ή το μαλακτικό με κρύο νερό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 109 / position2: 642
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb