The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η πίτσα Domino`s αποκαλύπτει μυστικά για να απολαύσεις την πίτσα σου όποτε θες

Ποιος είπε ότι η πίτσα τρώγεται ζεστή;

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 03, 2020

Η πίτσα Domino`s αποκαλύπτει μυστικά για να απολαύσεις την πίτσα σου όποτε θες

Από τη μακρινή Αυστραλία και τη πίτσα Domino`s έρχονται συμβουλές για να απολαύσεις την πίτσα που έμεινε από τη χθεσινή ημέρα και να μην έχει χάσει οούτε λίγο από τη νοστιμιά της.

Δείτε τα μικρά μυστικά που προτείνει η γνωστή αλυσίδα fast food:

Μη φοβάσαι τον φούρνο μικροκυμάτων

Ο φούρνος μικροκυμάτων έχει τη φήμη ότι χαλάει την υφή του φαγητού και καταστρέφει το ζυμάρι. Το κόλπο για να μη συμβεί είναι το εξής, τοποθετήστε στο φούρνο ένα φλιτζάνι που έχετε γεμίσει μέχρι τη μέση με νερό. Και κατόπιν ζεσταίνετε την πίτσα για 45 δευτερόλεπτα.

Έχει βαφλιέρα; Φτιάξε μια πίτσα...

Πάρε δύο κομμάτια πίτσα, τοποθέτησέ τα το ένα πάνω στο άλλο σαν σαντουιτς, και ζέστανέ τα στη βαφλιέρα για ένα λεπτό. Από έξω θα είναι τραγανή και μέσα το τυρί θα έχει λιώσει τόσο ομοιόμορφα που θα κάνει τον ουρανίσκο σου να μουδιάσει...

Ζέστανέ την στο τηγάνι

Ο πιο σωστός τρόπος να ζεσταθεί μια πίτσα είναι να την τοποθετήσεις στο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, χωρίς φυσικά να προσθέσεις λάδι. Έτσι η πίτσα πραγματικά είναι σαν ολόφρεσκη.

Έχεις αυγά;Κάνε ομελέτα με πίτσα

Βάλε τη πίτσα σαν βάση και ρίξε από πάνω ζεστή την ομελέτα ή τα αυγά σου. Το αποτέλεσμα θα σε ξετρελάνει.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb