SKIN CARE

Face yoga: 6 ασκήσεις αντιγήρανσης για το πρόσωπο

Θα δεις άμεσα διαφορά στο δέρμα σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Face yoga: 6 ασκήσεις αντιγήρανσης για το πρόσωπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από το σώμα σου, υπάρχει και το πρόσωπο σου που χρειάζεται τις δικές του ασκήσεις για να διατηρηθεί σφριγηλό και λαμπερό.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο να κάνεις ασκήσεις για το πρόσωπο, μιας και δεν είναι πολύ συνηθισμένο να το ακούς, φαίνεται όμως ότι οι μύες του προσώπου θέλουν την δική τους εκγύμναση, καθώς η ρουτίνα περιποίησης με κρέμες κλπ δεν αρκεί.

Θα είναι καλό λοιπόν να ξεκινήσεις να κάνεις face yoga έξι φορές την εβδομάδα για 20 λεπτά για να τονώσεις τους μύες του προσώπου σου και να προλάβεις τη χαλάρωση. Οι ασκήσεις αυτές θα βοηθήσουν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και στην λήψη περισσότερου οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα του δέρματος. Έτσι, η επιδερμίδα σου θα γίνει πιο καθαρή και υγιής και οι τοξίνες θα εξαφανιστούν.

Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν, καθώς θα αρχίσεις να βλέπεις σταδιακά (μέσα σε 2-4 μήνες) μείωση στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Μην ξεχνάς βέβαια ότι η καθέμια έχει διαφορετικό πρόσωπο και δέρμα και άρα διαφορετικές ανάγκες, οπότε τα αποτελέσματα είναι πιθανό να εμφανιστούν διαφορετικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω θα δεις αναλυτικά όλες τις ασκήσεις για face yoga, οι οποίες εκτός από καλά αποτελέσματα στο δέρμα, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και από την ένταση της ημέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 379 / position2: 1090
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb