The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μπορείτε να λύσετε αυτόν τον γρίφο, με τα δηλητηριασμένα ποτά;

Μια σπαζοκεφαλιά για να ακονίσετε το μυαλό σας

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 21, 2020

Μπορείτε να λύσετε αυτόν τον γρίφο, με τα δηλητηριασμένα ποτά;

Σε αυτό την ιστορία έχουμε ένα ζευγάρι το οποίο έχει πάει σε ένα εστιατόριο για δείπνο. Πριν έρθει το γεύμα, παρήγγειλαν πέντε ποτά. Τα τέσσερα από αυτά τα ήπιε αμέσως η γυναίκα, το ένα μετά το άλλο, ενώ το άλλο το έπινε σιγά σιγά ο άνδρας.

Ένα γρίφος για να ακονίσετε το μυαλό σας. Η ιστορία έχει ως εξής: Ένα  ζευγάρι πήγε να γευματίσει σε εστιατόρειο και πριν έρθει το φαγητό τους, παρήγγειλα πέντε ποτά. Τα τέσσερα τα ήπιε κατευθείαν η γυναίκα, με το που έφτασαν στο τραπέζι τους, το ένα μετά το άλλο, ενώ το τελευταίο το έπινε ο άντρας, σιγά σιγά.

Μετά από λίγο όμως και εντελώς ξαφνικα, εκείνος άρχισε να μην αισθάνεται καλά και τελικά πέθανε. Η γυναίκα όμως, παρά το ότι ήπιε τέσσερα ολόκληρα ποτά, δεν έπαθε τίποτα.

Ο γιατρός της είπε ότι τα ποτά ήταν δηλητηριασμένα και για αυτό ο καλός της πέθανε. Το θέμα είναι όμως πως κατάφερε να γλυτώσει αυτή. Σκεφτείτε το και αν δεν το βρείτε, η απάντηση ακολουθεί παρακάτω.

Φαίνεται ότι το δηλητήριο που σκότωσε τον άντρα ήταν κρυμμένο στα παγάκια που είχαν τα ποτά. Από τη στιγμή που η γυναίκα ήπιε τα δικά της πολύ γρήγορα, ο πάγος δεν πρόλαβε να λιώσει και άρα να τη σκοτώσει. Ο άντρας δυστυχώς, επειδή έπινε με αργούς ρυθμούς το δικό του ποτό απεβίωσε, μιας και ο πάγος έλιωσε και ήπιε το δηλητήριο του.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb