The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τι έγινε όταν διέρρευσε το περιβόητο τηλεφώνημα της Taylor Swift και του Kanye

Η Τaylor το χειρίστηκε άψογα, και επιτέλους δικαιώθηκε

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΡ 25, 2020

Τι έγινε όταν διέρρευσε το περιβόητο τηλεφώνημα της Taylor Swift και του Kanye

Ήταν 2016 όταν τα προβλήματά μας ήταν μηδαμινά. Όταν ο Kanye West θέλησε να κυκλοφορήσει το τραγούδι του "Famous" είχε τηλεφωνήσει στην Taylor Swift για να την ενημερώσει πως θα την συμπεριλάβει στους στίχους.

Όταν τελικά το κομμάτι κυκλοφόρησε, η Swift διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν άκουσε να τη χαρακτηρίζει με τη λέξη «σκύλα»(bitch) που ακουγόταν σε ένα σημείο.

Τότε, η Kim Kardashian, σύζυγος του West, πόσταρε στα social media της μια επεξεργασμένη εκδοχή του τηλεφωνήματος - είχε δηλαδή αφήσει μόνο το μισό τηλεφώνημα,χωρίς να μπορεί κανείς να τσεκάρει αν όντως η Taylor Swift είχε ενημερωθεί για τους άσχημους στίχους. Τότε ξεκίνησε η κατρακύλα της Swift στα media.

Εν τέλει, πριν μερικές μέρες διέρρευσε στα social media ολόκληρο το τηλεφώνημα και η ποπ σταρ δικαιώθηκε. Δεν της ανέφερε ποτέ, όλους τους στίχους.

Το θέμα είνα πως η Swift σήμερα, 4 χρόνια μετά, διαχειρίστηκε την κατάσταση εξαιρετικά. Αντί να ασχοληθεί με το θέμα, προτίμησε να ενημερώσει τον κόσμο για τον κορωνοϊό και να προτείνει τις δωρεές σε οργανισμούς.

H Kim Kardashian βέβαια επέστρεψε απαντώντας πως όταν δημοσίευσε το βίντεο ήθελε απλώς να αποδείξει πως η Taylor ήξερε για τους στίχους, απλώς όχι για όλους τους στιχους...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb