ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έβγαλε 3 εκατομμύρια σε μια μέρα απλά παίζοντας ένα παιχνίδι

Αν και ακούγεται εύκολο είναι αρκετά πιο δύσκολο από ότι νομίζετε και με τεράστιο ανταγωνισμό

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 19, 2020

Έβγαλε 3 εκατομμύρια σε μια μέρα απλά παίζοντας ένα παιχνίδι
Photo by Gabriel Dias Pimenta on Unsplash
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 16χρονος, γνωστός ως "Bugha" αποχώρησε με 3 εκατομμύρια δολάρια απο τον διαγωνισμό Solnet World Cup solo, νικώντας 99 άλλους παίκτες από τα περίπου 40 εκατομμύρια άτομα που ήλπιζαν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση στο Στάδιο Arthur Ashe Flushing Meadows στην Νέα Υόρκη.

Όπως όλοι οι πρωταθλητές σήκωσε με υπερηφάνεια το γιγαντιαίο τρόπαιο πάνω από το κεφάλι του και αγκάλιασε τα μέλη της οικογένειάς του. "Το μόνο που θέλω", είπε "είναι ένα νέο γραφείο και ίσως ένα γραφείο για το τρόπαιο μου".

Είπε ότι σχεδιάζει είτε να «στοιχηματίσει είτε να επενδύσει» όλα τα χρήματά του, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

Περισσότερα από 30 έθνη εκπροσωπήθηκαν στο τουρνουά, με τη χορηγία του Fortnite και της Epic Games που πρόσφεραν συνολικά έπαθλα 30εκ δολαρίων

Μην νομίζετε όμως ότι το να γίνεις πρωταθλητής στο gaming είναι μια εύκολη υπόθεση. Ο Tyler "Ninja" Blevins, ο 28χρονος που είναι ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες Fortnite στον κόσμο, περιέγραψε σε μια συνέντευξη του στο ABC τη δέσμευση που απαιτείται και εκτιμά ότι παίζει τουλάχιστον 10 με 12 ώρες την ημέρα.

"Μια ώρα δεν αρκεί", είπε, προσθέτοντας, "Τόσοι πολλοί άνθρωποι υποτιμούν και υποτιμούν το χρόνο στο παιχνίδι. Εάν παίζετε μια ώρα την ημέρα, δεν θα φτάσετε ποτέ στο επίπεδο που θέλετε να είστε."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb