The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Απόφαση ‑ «βόμβα» της UEFA: Διετής αποκλεισμός από την Ευρώπη για τη Μάντσεστερ Σίτι

Πρωτόγνωρη τιμωρία για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο


Δημοσίευση ΦΕΒ 14, 2020

Απόφαση ‑ «βόμβα» της UEFA: Διετής αποκλεισμός από την Ευρώπη για τη Μάντσεστερ Σίτι

Βαριά καμπάνα «έριξε» στην Μάντσεστερ Σίτι η UEFA.

Για παραβάσεις του financial fair play η πρωταθλήτρια Αγγλίας τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρόστιμο 30 εκ. ευρώ.

Η αυστηρότητα της τιμωρίας αντανακλά το πόσο σοβαρά θεωρούν τα αρμόδια όργανα της UEFA, την παραβίαση των κανόνων από τον σύλλογο και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε. Η Σίτι κρίθηκε ένοχη από το Σώμα Οικονομικού Ελέγχου πως έχει διογκώσει ψευδώς τα έσοδα χορηγιών, όταν υπέβαλε τον φάκελο στο πλαίσιο συμμόρφωσης του FFP. H ένοχη διαπίστωση άρχισε από την έρευνα και τη δημοσίευση των απόρρητων εγγράφων από το Der Spiegel.

Ασκεί έφεση η Σίτι

Άμεση ήταν η αντίδραση της πλευράς των Πολιτών, η οποία λίγα λεπτά μετά την επιβολή της τιμωρίας, ανακοίνωσε επίσημα την αναμενόμενη κίνηση της, ότι θα εξασκήσει δηλαδή το δικαίωμα έφεσης στο CAS.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb