The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το μποuστο της Ιωάννας Τούνη ξεσήκωσε για άλλη μια φορά το Instagram

Το… τερμάτισε για ακόμα μια φορά


Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2020

Το μποuστο της Ιωάννας Τούνη ξεσήκωσε για άλλη μια φορά το Instagram

Το… τερμάτισε για ακόμα μια φορά η Ιωάννα Τούνη με τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τη γνωρίσαμε στο My Style Rocks και σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν περνάει απαρατήρητη και σίγουρα οι περισσότεροι γνωρίζετε στην Ιωάννα Τούνη.

Ένα από τα πιο «καuτά» κορίτσια της ελληνικής show biz που μένει διαρκώς στην επικαιρότητα με όσα κάνει και λέει τα οποία… τρελαίνουν τους πάντες. Ειδικότερα τον ανδρικό πληθυσμό.

Δεν είναι, άλλωστε, ψέμα πως έχει έναν από τους πιο hoτ λογαριασμούς στο Instagram, ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το απίστευτο κορμί της.

Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, για άλλη μια φορά ξεσήκωσε το ανδρικό κοινό με μία φωτογραφία της. Αυτή τη φορά η ξανθιά καλλονή θέλησε να προμοτάρει έναν διαγωνισμό που κάνει στη σελίδα της και ανέβασε μια εικόνα στην οποία το… μποuστο της είναι έτοιμο να εκραγεί!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Valentine’s Day is almost here 🌹♥️ Δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τι δώρο θα κάνεις στο άλλο σου μισό;;; I’m here for you🙋🏼‍♀️ Η @estia_bakery_patisserie σε συνεργασία με την @ammaroses_com έχουν δημιουργήσει μία #limitededition συλλογή για όλους τους ερωτευμένους! Το πιο όμορφο, κατακόκκινο, αληθινό τριαντάφυλλο με διάρκεια ζωής 5 χρόνια & μια πεντανόστιμη σοκολατένια τούρτα σε σχήμα καρδιάς! Για όσους δεν είσαστε από Θεσσαλονίκη αλλά θέλετε να κάνετε δωράκι στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας, με τον κωδικό “𝐉𝐓𝐎𝐔𝐍𝐈” έχετε ΕΚΠΤΩΣΗ -15% σε κάθε αγορά σας στο www.ammaroses.com #ammaroses #EstiaPatisserie #ValentinesDay #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb