The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το σπίτι που κοστίζει 5.000 ευρώ και το φέρνουν σε 2 μέρες

Η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία που εκπλήσσει

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 11, 2020

Το σπίτι που κοστίζει 5.000 ευρώ και το φέρνουν σε 2 μέρες

Τα μικροσκοπικά σπίτια γίνονται μία ολοένα και πιο δημοφιλής τάση. Πλέον, μπορείτε να βρείτε πολύ έμπνευση στο διαδίκτυο ψάχνοντας τρόπους να μείνετε σε ένα οικονομικό χώρο.

Στην κατασκευαστική εταιρία με έδρα την Λευκάδα κατασκευάζει τα πιο χαριτωμένα  ξύλινα σπίτια που έχετε δει και μάλιστα μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, καθώς επίσης και προσαρμοσμένα ανάλογα με τις επιθυμίες σας. 

Το κάθε σπιτάκι είναι 30 τ.μ. και βαμμένο με οικολογικά χρώματα, αλλά φταιγμένο από διαλεχτά υλικά, για να είναι και άνετο και καλό ποιοτικώς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εξοχικό, ξενώνα η αποθηκευτικό χώρο.

Παράλληλα, η εταιρεία  είναι υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος και των αειφόρων δασών, ενώ τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται για κάθε δέντρο χρήσης.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb