The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Νέα εποχή για την Aegean με κάτι neo!

H Aegean μπαίνει σε μια νέα εποχή, αφού στις 12 Φεβρουαρίου κάτι… neo έρχεται

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 10, 2020

Νέα εποχή για την Aegean με κάτι neo!

H Aegean μπαίνει σε μια νέα εποχή, αφού στις 12 Φεβρουαρίου κάτι… neo έρχεται για τη μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας!

Η Aegean αφού αναδείχθηκε ανάμεσα στις πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, μαζί με την Olympic Air, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη ασφάλειας αερομεταφορέων που συνέταξε η σελίδα airlineratings.com, τώρα ετοιμάζεται για μια νέα εποχή!

Τι… neo φέρνει η Aegean

Σύμφωνα με το liberal.gr, τη νέα εποχή για την Aegean θα σηματοδοτήσει το νέο αεροσκάφος Α-320 neo, το οποίο θα βοηθήσει στην κατάκτηση νέων στόχων για την αεροπορική εταιρεία στην ελληνική και κυρίως τη διεθνή αεροπορική αγορά. Για τους γνώστες το «neo» δεν είναι απλώς κάτι… νέο, αλλά η τεχνολογία New Engine Option (n.e.o.) με την οποία η Airbus εξοπλίζει τη νέα γενιά της οικογένειας των Α-320.

Η σειρά neo, φέρνει νέους, οικονομικότερους, αλλά και αποδοτικότερους κινητήρες, γεγονός που μεταφράζεται σε εξοικονόμηση πόρων για την αεροπορική. Παράλληλα, ενσωματώνει νέες τεχνολογίες που καθιστούν τα αεροσκάφη περισσότερο ασφαλή, ενώ αναβαθμίζουν και την εμπειρία πτήσης για τους επιβάτες. Η τακτική της Aegean για τη διαρκή ανανέωση του στόλου της και την τήρηση ενός εξαιρετικά χαμηλού μέσου όρου ηλικίας στόλου αεροσκαφών, αντανακλά ακριβώς την πρακτική αυτή, για την εξασφάλιση ενός ποιοτικού πλεονεκτήματος απέναντι στον ανταγωνισμό.

Η παραλαβή του πρώτου αεροσκάφους της οικογένειας A320neo έχει πραγματοποιηθεί ήδη στις 19 Δεκεμβρίου σε ειδική τελετή που έγινε στην έδρα της Airbus στην Τουλούζη της Γαλλίας, παρουσία των διοικήσεων της ελληνικής εταιρείας αλλά και του ομίλου Airbus.

Μερικές ημέρες αργότερα, το αεροσκάφος έφτασε στην Ελλάδα και παρουσιάζεται και επίσημα την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ανοίγοντας την αυλαία της νέας εποχής της Aegean. Μάλιστα, η Aegean έχει κάνει παραγγελία 46 νέων αεροσκαφών της οικογένειας Α320neo και Α321neo, τελικής αξίας 6 δισ. δολαρίων σε τιμές καταλόγου έως το 2024 που έχει κάνει η ελληνική εταιρεία, ώστε να ανανεώσει σταδιακά τον στόλο της.

Περισσότερες θέσεις – περισσότεροι προορισμοί από την Aegean Airlines

Με την κίνηση αυτή, το πρόγραμμα της Aegean Airlines για το 2020 προβλέπει μια νέα επέκταση τόσο σε αεροπλάνα, όσο και σε προορισμούς αλλά και στις προσφερόμενες θέσεις. Στην σεζόν που ξεκινά την άνοιξη, θα προστεθούν έξι νέα αεροσκάφη (1,5 εκατ. επιπλέον θέσεις) κι έτσι, μέσα στο 2020 η αεροπορική θα πετά σε 155 προορισμούς με 65 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανόμενων και των πρώτων έξι Airbus της οικογένειας A320/321neo που θα παραληφθούν το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Πρακτικά, η εταιρεία προσθέτει 11 νέα δρομολόγια στο συνολικό της πρόγραμμα σε διεθνείς προορισμούς από τις βάσεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και την νέα βάση της Κέρκυρας. Ταυτόχρονα εντάσσει τρεις νέους προορισμούς στο δίκτυό της από Μπέρμιγχαμ, Πάφο, Μπιλμπάο, ενώ σχεδιάζει αύξηση της χωρητικότητας σε επιπλέον 47 δρομολόγια εξωτερικού, προσθέτοντας συνολικά 1,1 εκατ. θέσεις στην ετήσια δραστηριότητά της και φτάνοντας έτσι τις 11,4 εκατ. θέσεις συνολικά.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb