The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Στpίπερ παρουσιάζει στο Youtube πως είναι μια μέρα στη ζωή της

Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα που εργάζεται σε αυτόν τον κλάδο;

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2020

Στpίπερ παρουσιάζει στο Youtube πως είναι μια μέρα στη ζωή της

Η Christina Villegas είναι μια νεαρή στpίπερ, η οποία αποφάσισε να δείξει στον κόσμο πως είναι η ζωή της, ακολουθώντας αυτό το επάγγελμα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε μια σειρά από βίντεο στα οποία παρουσιάζει το πως περνάει την κάθε της ημέρα, τι προετοιμασίες κάνει για τη δουλειά της, πόσες ώρες δουλεύει, πόσα χρήματα κερδίζει και γενικά ότι αφορά τη ζωή μιας στpίπερ.

Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα το να ξεχνυχτάς κάθε βράδυ και χορεύεις ημόγuμνη μπροστά σε ένα σωρό άντρες, όμως η ίδια λέει ότι καταφέρνει να κερδίσει αρκετά λεφτά σε λίγες ώρες και έτσι μπορεί να ζει τη ζωή της όπως θέλει.

Στο κανάλι της εκτός από αυτά τα vlogs, μπορείς να βρεις και άλλες πληροφορίες για τη ζωή της, όπως για τις επεμβάσεις που κάνει, tips για υγιεινή, αλλά και πολυτελή πορϊόντα που κάνει give away.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb