The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

The Good Place: Η σειρά που πρέπει οπωσδήποτε να δεις στο Netflix

Με πρωταγωνίστρια τη θεά Kristen Bell

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 30, 2020

The Good Place: Η σειρά που πρέπει οπωσδήποτε να δεις στο Netflix

Μια τέλεια σειρά, γεμάτη μαύρο χιούμορ και τέλειους ηθοποιούς θα γίνει η καλύτερη παρέα σου τα βράδια του φετινού χειμώνα. Ο λόγος για το The Good Place, μια σειρά του Netflix, στην οποία πρωταγωνιστεί η Kristen Bell και η οποία είναι ότι πιο σουρεαλιστικό είδες τελευταία.

Το σενάριο έχει ως εξης: η Έλενορ Σέλστροπ πεθαίνει και πηγαίνει στο "Καλό Μέρος", όπου ο καθένας που είναι εκεί βιώνει ουσιαστικά το όνειρο του, όλα όμως έχουν γίνει εντελώς λάθος και αυτό εξαιτίας μια συνωνυμίας. Επειδή όμως το "Κακό Μέρος" είναι μια πραγματική κόλαση, η Έλενορ αποφασίζει να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος ώστε να καταφέρει να παραμείνει στο "Καλό Μέρος".

Η σειρά έχει τρεις κύκλους και αποτελεί ίσως ένα από τα καλύτερη μαθήματα ηθικής, μιας και μέσα από τη φαντασία και το χιούμορ παρουσιάζει τα αιώνιο θέμα των καλών και κακών επιλογών, καθώς και των ευθυνών, αλλά και συνεπειών που φέρουν αυτές αντίστοιχα. 

Μην αργείς λοιπόν, βάλε τα επεισόδια να παίζουν και να είσαι βέβαιος ότι θα κολλήσεις μαζί τους. Περισσότερα δε θα σου πούμε για να μη σου κάνουμε και spoil. Καλή προβολή!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb