The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το NBA αποχαιρετά τον Κόμπι Μπράιαντ με ένα συγκινητικό βίντεο

Μέσα σε τέσσερα λεπτά ξετυλίγονται οι μεγαλύτερες στιγμές της πλούσιας καριέρας του


Δημοσίευση ΙΑΝ 28, 2020

Το NBA αποχαιρετά τον Κόμπι Μπράιαντ με ένα συγκινητικό βίντεο

Το δικό του «αντίο» με ένα εξαιρετικό βίντεο τεσσάρων περίπου λεπτών είπε το ΝΒΑ στον Κόμπι Μπράιαντ. Στο φιλμ ξετυλίγονται οι μεγαλύτερες στιγμές της πλούσιας καριέρας του: «Η ικανότητά του στο σκοράρισμα αιχμαλώτισε τη λίγκα ο Κόμπε Μπράιαντ πήγε το παιχνίδι σε άλλο level» , αναφέρει μεταξύ άλλων ο αφηγητής του βίντεο προσθέτωντας:

«Ο Κόμπε Μπράιαντ ήταν έφηβος όταν μπήκε στην σκηνή του ΝΒΑ και δεν είχε αμφιβολία πως είναι έτοιμος. Είχε το κίνητρο, την ικανότητα να διαπρέψει και ένα μεγάλο χαμόγελο. Και ο κόσμος ξεκίνησε να βλέπει ότι μπορεί να κάνει κάτι ξεχωριστό. Συνδύασε την τελειότητα, τα κατορθώματα και τις φιλοδοξίες. Η ικανότητα του να εμπνέει δεν περιορίστηκε μόνο στο ΝΒΑ. Ήταν κινητήριος μοχλός στην Εθνική ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, όταν επέστρεψε στην κορυφή...».

Δείτε το βίντεο

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb