The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η κοιλίτσα της συντρόφου του έχει φουσκώσει πολύ

Ο Γιάννης ανυπομονεί για τη μεγάλη στιγμή και είναι πολύ ενθουσιασμένος


Δημοσίευση ΙΑΝ 15, 2020

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η κοιλίτσα της συντρόφου του έχει φουσκώσει πολύ

Σε λίγο καιρό η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αλλάξει καθώς θα γίνει πατέρας. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή του. Η σύντροφός του Μαράια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί κάτι που έχει ενθουσιάσει όλη την οικογένεια.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δεν θέλω να μιλάω πολύ για αυτό. Θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί. Είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέρφια μου. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είναι εδώ ακόμα, αλλά ανυπομονώ να έρθει», είχε δηλώσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, διακρίνεται η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει αρκετά και ένα χαμόγελο ευτυχίας.

View this post on Instagram

Baby is loading🔜 🚼 Giannis and Mariah❤️ . . . #antetokounmpo #ballislife #respect #dunk #ownthefuture #onamission #passion #sports #doitwithpassion #fearthedeer #supreme #giannis #greekfreak #greece #highlights #giannisantetokounmpo #legend #captain #champion #basketball #Bucks  #nikebasketball #nike #mvp #motivation #milwaukee #milwaukeebucks #ThisIsWhyWePlay #goat #baby

A post shared by Giannis Antetokounmpo 34 🇬🇷 (@antetokounmpo34g) on

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb