The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Κρήτη: Έκλεισε τα 100 και αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας

Λευτέρης Σηφάκης, από τον Άγιο Βασίλειο Βιάννου Ήρακλείου


Δημοσίευση ΙΑΝ 14, 2020

Κρήτη: Έκλεισε τα 100 και αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας

O Λευτέρης Σηφάκης, από τον Άγιο Βασίλειο Βιάννου Ήρακλείου, είναι ένας αγαπητός γέροντας, ηλικίας 100 ετών με δύο παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα που αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό της μακροζωίας...

O Λευτέρης Σηφάκης, από τον Άγιο Βασίλειο Βιάννου Ήρακλείου, είναι ένας αγαπητός γέροντας, ηλικίας 100 ετών με δύο παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα που αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό της μακροζωίας.

“Γεννήθηκα το 1920, εδώ, και είμαι φέτος 100 χρονών! Παντρεύτηκα, απέκτησα 2 παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, Πριν από 35 χρόνια, έχασα την γυναίκα μου. Από τότε, έως και σήμερα, ζώ μόνος μου και τα καταφέρνω μια χαρά” λέει ο κύριος Σηφάκης και συνεχίζει: “Μαγειρεύω, είμαι άριστος μάγειρας, πλένω τα ρούχα μου στο πλυντήριο, σιδερώνω. Έχω το τζάκι μου, την τηλεόραση, όλα, δεν νοιώθω μοναξιά, πάω στο καφενείο, κάνω παρέα με τους λιγοστούς χωριανούς”.

“Το μυστικό της μακροζωίας μου είναι: το χαμόγελο, που ποτέ, δεν έλειψε από τα χείλη μου. Πότε δεν επιθύμησα και δεν έκανα κακό σε άνθρωπο, σε ζώο, στη φύση. Ζούσα και ζώ ήρεμα. Δεν έκανα κανενός είδους, κατάχρηση. Όλα με μέτρο. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι φορώ ακουστικό, στο ένα μου αυτί”.

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb