The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το ωραιότερο δεντρόσπιτο που είδαμε τελευταία βρίσκεται στις Αλπεις

Το όνειρο του χειμώνα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 16, 2019

Το ωραιότερο δεντρόσπιτο που είδαμε τελευταία βρίσκεται στις Αλπεις

Αν υπάρχει το ιδανικό μέρος για τα χριστούγεννα αλλά και για τη χειμερινή περίοδο, πιστεύουμε πως μοιάζει κάπως έτσι. Εδώ είναι το μέρος που πρέπει να βρεθείτε και μόλις δείτε καλά τα παρακάτω σπίτια ίσως να θέλετε να προγραμματίσετε διακοπές στις Άλπεις τα επόμενα Χριστούγεννα!

Η εταιρεία αρχιτεκτονικής με έδρα το Μιλάνο, Peter Pilcher, αποκάλυψε τα σχέδιά της για τα τρία εκπληκτικά δεντρόσπιτα κοντά στην αυστριακή πόλη Kitzbühel, έναν εξαιρετικά δημοφιλή προορισμό για τους δεινούς σκιέρ.

Τα σπίτια είναι τόσο εκπληκτικά που... μοιάζουν περισσότερο με μοντέρνες σουίτες ξενοδοχείων παρά με δεντρόσπιτα. Σύμφωνα με το Dezeen, οι Tree Suites εχουν μέγεθος 60 με 80 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτουν μεγάλο υπνοδωμάτιο, μπάνιο, καθιστικό και προσωπική σάουνα.

Από την κρεβατοκάμαρα, οι επισκέπτες θα μπορούν να κοιτάξουν πέρα ​​από τα χιονισμένα δέντρα στο πανέμορφο τοπίο των Άλπεων αφού οι "τοίχοι είναι από τζάμι", και έχουν μια, εντυπωσιακή, ανεμπόδιστη θέα.

 PETER PICHLER ARCHITECTURE

PETER PICHLER ARCHITECTURE

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb