The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Με την υποστήριξη του AthensParty.com

Flow Film & Eco Festival: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη γεμάτο αδρεναλίνη

Γνωρίστε τον κόσμο των action sports και της ποιοτικής ζωής μέσα από την οικολογία


Δημοσίευση ΔΕΚ 07, 2019

Flow Film & Eco Festival: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη γεμάτο αδρεναλίνη

Το Flow Film & Eco Festival επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη ανανεωμένο και μεγαλύτερο και όπως πάντα, αποφασισμένο να φέρει πιο κοντά το κοινό στα action sports και τη φύση, καθώς και να αυξήσει την οικολογική συνείδηση.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Αποθήκη 'Δ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες και φιλοξενεί στις οθόνες της τις κορυφαίες ταινίες για τα actions sports (snowboard, ski, surf & ορειβασία) από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και πολλές παράλληλες δράσεις όπως VR experiences, διαγωνισμούς, εκθέσεις (προϊόντων, τέχνης, φωτογραφίας & οικολογίας), βραβεία, μουσική, αλλά και πολλά δώρα για το κοινό).

To Flow Film Festival ξεκίνησε την πορεία του το 2015 από την Αθήνα και στη συνέχει ταξίδεψε στο Βόλο και τη Θεσσαλονίκη. Φέτος μεγάλωσε και συμπεριέλαβε έναν ακόμα όρο στην ονομασία του, τον όρο ECO και αυτό γιατί η ευαισθητοποίηση των θεατών για την προστασία του περιβάλλοντος είναι πλέον βασικός στόχος του. Στο Flow Film & Eco Festival θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα αγαπημένα σας sports στη μεγάλη οθόνη και να ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να ζείτε πιο ποιοτικά σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Flow Film & Eco Festival 2019 | Θεσσαλονίκη

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου | 14:00

Αποθήκη Δ' | του Δήμου Θεσσαλονίκης στο λιμάνι του ΟΛΘ

Προπώληση Εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο Viva.gr | http://bit.do/flowfilmfestskg

Φυσικά σημεία προπώλησης:

· MicroXtreme (Μητροπολίτου Γρεβενών Γενναδίου 5)

· ZERO GRAVITY (Τσιμισκή 115)

· Petridi.gr (Καρόλου Ντηλ 27)

· Samaras Printing Company (Ερμού 43)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb