The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Έκανε επέμβαση στους γλουτούς για να μην την αποκαλούν «στέκα», αλλά απέτυχε

Η περιπέτεια της νεαρής με τα εμφυτεύματα που αναποδογύριζαν μέσα στο σώμα της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 04, 2019

Έκανε επέμβαση στους γλουτούς για να μην την αποκαλούν «στέκα», αλλά απέτυχε

Η τηλεοπτική εκπομπή Botched, σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης παγκοσμίως. Πρόκειται για μια εκπομπή, όπου γυναίκες πηγαίνουν σε δύο από τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς για να αλλάξουν κάτι πάνω τους, κυρίως επεμβάσεις δύσκολες, που άλλοι γιατροί δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια μια νεαρή κοπέλα που ήθελε να αλλάξει το σχήμα των γλουτών της επειδή την φώναζαν «στέκα», εμπιστεύθηκε το κορμί της στην επιστήμη, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Η Jabrena λοιπόν με έκπληξη είδε ότι τα εμφυτεύματα μετακινούνταν μέσα στο κορμί της με αποτέλεσμα να προκαλείται δυσμορφία στο συγκεκριμένο σημείο του κορμιού της.

Οι χειρουργοί της εκπομπής κατάφεραν να διορθώσουν τη δυσμορφία και να φτιάξουν για την Jabrena τα οπίσθια που ονειρευόταν.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb