The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Φόρεσε μπλουζάκι «f@ck the police» στο δικαστήριο και κέρδισε δίκη κατά της αστυνομίας

Αυτό θα πει πιστός στις αρχές του

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 03, 2019

Φόρεσε μπλουζάκι «f@ck the police» στο δικαστήριο και κέρδισε δίκη κατά της αστυνομίας

O Michael Burns σίγουρα δεν συμπαθεί την αστυνομία, ωστόσο έχει όλα τα δίκια του κόσμου.

Ενώ κατέγραφε με τη κάμερα του την κάμερα του τις αρχές να κλωτσάνε κόσμο σε δημόσιο δρόμο μπροστά από το σπίτι του βρέθηκε ξαφνικά περικυκλωμένος από 6 περιπολικά μιας και δεν σταμάτησε να τραβάει με τη κάμερα του μετά την πρώτη παρατήρηση τους.

Ενώ είχε δίκιο η αστυνομία προσπάθησε να τον τρέξει στο τμήμα με άλλες τεχνικές, βγάζοντας τις πινακίδες του αυτοκινήτου του πλαστές αν και ο ίδιος είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να τις βγάλει. Ο Michael δεν έχασε τη ψυχραιμία του και αμέσως προανήγγειλε στους αστυνομικούς ότι θα έχουν δικαστικές διαμάχες μαζί του.

Κάπως έτσι φτάνουμε και στην εικόνα του δικαστηρίου όπου έσκασε μύτη με acabίτικη εμφάνιση, κερδίζοντας μέσα σε ολιγόλεπτη ακρόαση τη δίκη και έστειλε για τσαγάκι το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Florida.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb