The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η σειρά που γυρίστηκε σε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να το ξέρει κανένας

Ολόκληρη

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 27, 2019

Η σειρά που γυρίστηκε σε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να το ξέρει κανένας
@imdb.com

Η ασφάλεια στα μαγαζιά είναι συνήθως σε επιφυλακή. Στα καταστήματα IKEA επίσης. Βέβαια, σε μια περίπτωση που συνέβη στο Burbank της Καλιφόρνια, κάτι πήγε λάθος.

Η σειρά «IKEA Heights» έκανε ντεμπούτο το 2009 και τελείωσε τον Ιανουάριο του 2010 ύστερα από 7 επεισόδια. Όλα τα επεισόδια γυρίστηκαν μέσα στο κατάστημα του IKEA, ενώ ήταν ανοιχτό. Το πιο παράξενο ήταν πως το κατάστημα δεν είχε ιδέα γι’ αυτό.

Ηθοποιοί γύρισαν μεταξύ άλλων ερωτικές σκηνές, διαλόγους ακόμα και μια σκηνή θανάτου. Ωστόσο για κάποιον λόγο κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι.

Όταν το κατάστημα ενημερώθηκε τελικά τι έγινε, δήλωσε πως το βρήκε αστείο, αλλά αύξησε ελαφρώς την ασφάλεια. Η ηθοποιός, που αργότερα έπαιξε στο «The Big Bang Theory», Whitney Avalon δήλωσε «Όταν ο Τύπος ειδοποίησε το IKEA για το τι κάναμε, τα τελευταία επεισόδια απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μας είπαν ότι είχαν τις φωτογραφίες των χαρακτήρων μας στη σειρά στα δωμάτια ασφαλείας. Είχε πλάκα».

Η σειρά μπορεί να είχε λίγα επεισόδια και να ήταν χαμηλού προϋπολογισμού, αλλά απέσπασε καλές κριτικές, ενώ και η βαθμολογία της στο IMDb είναι αρκετά υψηλή.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb