The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

H τρελή αντίδραση της Shakira σε γκολ της Liverpool

Πλησιάζει η πρεμιέρα της σειράς Matchday


Δημοσίευση ΝΟE 21, 2019

H τρελή αντίδραση της Shakira σε γκολ της Liverpool

Πλησιάζει η πρεμιέρα της σειράς “Matchday” που βασίζεται σε οκτώ σημαντικά παιχνίδια που η Μπαρτσελόνα έδωσε τη σεζόν 2018/19 και οι Καταλανοί μας έδωσαν ένα teaser από το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο φαίνεται η αντίδραση της Σακίρα, τη στιγμή του αποκλεισμού των “μπλαουγκάρα” από τη Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα πήγε την περασμένη σεζόν στο “Άνφιλντ” με “προίκα” το 3-0 του “Καμπ Νου”, αλλά γνώρισε την ήττα 4-0 από τη Λίβερπουλ κι έμεινε εκτός τελικού του Champions League.

Τα 8 ντοκιμαντέρ που θα βγουν το προσεχές διάστημα θα… επιτρέψουν στους θεατές να δουν τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του Βαλβέρδε -αλλά και δικοί τους άνθρωποι- αντιμετώπισαν τη χαρά και τη λύπη σε 8 “μεγάλα” ματς της σεζόν 2018/2019 και ένα από αυτά είναι και η “μάχη” του Άνφιλντ.

Μάλιστα, στο teaser που πόσταραν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στο twitter φαίνεται η αντίδραση της Σακίρα τη στιγμή που οι Καταλανοί δέχθηκαν το 4ο γκολ από τη Λίβερπουλ.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb