The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Εθνική Ελλάδας: Μια ανάσα από τη συμφωνία με Ρικ Πιτίνο

Κρίσιμο ραντεβού την Παρασκευή


Δημοσίευση ΝΟE 06, 2019

Εθνική Ελλάδας: Μια ανάσα από τη συμφωνία με Ρικ Πιτίνο

Πολύ κοντά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Ρικ Πιτίνο θα συναντηθεί το πρωί της Παρασκευής με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για να συζητήσουν με φόντο τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών. Σε επικοινωνία με το «Sport24.gr» ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως το οικονομικό μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα, υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις (αγωνιστικής φύσεως κατά βάση) που είναι σημαντικές, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση και να υπάρξει θετική κατάληξη.

«Η Εθνική Ελλάδας είναι κάτι που με συναρπάζει, θέλω πολύ να το κάνω, αλλά είναι σημαντικό να πρέπει να υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις για να συμφωνήσω και να αναλάβω την ομάδα» ξεκαθάρισε ο ίδιος, όντας λακωνικός λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να πετάξει με προορισμό την Αθήνα.

Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται να είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής ομάδας όπως υπογράμμισε και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, μιλώντας μεταξύ άλλων στον Σπορ FM στάθηκε και στο θέμα του προπονητή της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά εξηγώντας ότι αναμένεται άμεσα συνάντηση με τον Ρικ Πιτίνο. Σε ερώτηση για το αν έχει συμφωνήσει η ΕΟΚ μαζί του, είπε: «Από ό,τι έχω την εντύπωση ο άνθρωπος έρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Δεν έχει βάλει σε προτεραιότητα τις απολαβές του. Δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν, αλλά είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσουμε. Πολύ σύντομα θα συναντηθούμε. Δεν πιστεύω ότι θα χαλάσει η συγκεκριμένη υπόθεση».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb