The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πήδηξε με αλεξίπτωτο και προσγειώθηκε πάνω σε ένα άλογο 

Το video έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 24, 2019

Πήδηξε με αλεξίπτωτο και προσγειώθηκε πάνω σε ένα άλογο 

Ένας εξειδικευμένος αλεξιπτωτιστής κατάφερε να πραγματοποιήσει μια απίστευτη δύσκολη προσγείωση σε ένα κινούμενο άλογο και τα social media πήραν φωτιά. 

Ο γάλος Eliot Nochez που κατάφερε αυτή την δύσκολη προσγείωση φυσικά μόνο τυχαίος δεν είναι αφού κάνει ελεύθερη πτώση από την ηλικία των δύο ετών και είναι επαγγελματίας αλεξιπτωτιστήςκαι πρωταθλητής στην ακροβατική

Μάλιστα το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος από τον ουρανό με μια actioncam, καθώς και τα πλάνα που καταγράφηκαν από τον επαγγελματία βιντεογράφο Michaël Kreins, είναι εντυπωσιακό αφού τον δείχνουν να γλιστράει στον αέρα και να καταφέρνει απίστευτα  backflips πριν προσγειωθεί με εξαιρετική ακρίβεια στο πίσω μέρος του αλόγου.

Ο Kreinsδήλωσε: "Μετά από ανάλυση και πολλές σκέψεις σχετικά με την ασφάλεια της δράσης, Eliot ξεκίνησε αυτή την ασυνήθιστη προσπάθεια. Χρειάστηκαν επτά προσπάθειες ώστε ο Eliot να προσγειωθεί στο άλογο. Σε αυτές τις προσπάθειες ο Eliot έπρεπε να κάνει το άλογο να νιώσει άνετα και να τελειοποιήσει την προσέγγιση του έτσι ώστε να προσγειωθεί ιδανικά στην πλάτη του".

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb