The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Τι θα συμβεί αν ο πρίγκιπας Harry εγκαταλείψει τον βασιλικό του τίτλο

Tο να αφήσεις πίσω τους τίτλους σου δεν είναι απλή διαδικασία

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 26, 2019

Τι θα συμβεί αν ο πρίγκιπας Harry εγκαταλείψει τον βασιλικό του τίτλο

Aφού εδώ και καιρό διαβάζουμε πως η βασιλική ζωή και οι υποχρεώσεις προκαλούν δυσφορία στον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, οι ειδικοί προβλέπουν ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να αφήσει τελείως την βασιλική οικογένεια.

Ο Richard Fitzwilliams είπε στο Insider ότι το ζευγάρι «είναι και οι δύο εξαιρετικά δυσαρεστημένοι υπηρετώντας τις υποχρεώσεις τους».

Αλλά το να αφήσεις πίσω τους τίτλους σου δεν είναι απλή διαδικασία, σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη Joe Little - όπως ανέφερε θα πρέπει να εγκαταλείψουν ένα σωρό προνόμια και εργασίες τις οποίες θα πρέπει να τις μεταβιβάσουν σε άλλα μέλη της οικογένειας.

Τα παιδιά τους δεν θα θεωρούνταν πλέον πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκλειστούν από διάφορες τελετές, όπως η ετήσια παρέλαση των γενεθλίων της Βασίλισσας.

Τα βασιλικά καθήκοντα της Meghan και του Harry θα μεταφερθούν σε άλλα μέλη της οικογένειας το οποίο σημαίνει πως θα γλιτώσουν περίπου 2.000 επίσημες εμφανίσεις σε Αγγλία και γενικότερα σε όλο τον πλανήτη ανα έτος, τις οποίες όμως κάποιος πρέπει να πραγματοποιεί.

Όταν πρόκειται για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν, κάθε πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας έχει μια ιδιαίτερη κατηγορία την οποια στηρίζουν. Η Kate Middleton επικεντρώνεται στα παιδιά, ενώ ο William υποστηρίζει πρωτοβουλίες για την ψυχική υγεία. Ο Harry, εν τω μεταξύ, υποστηρίζει περιβαλλοντικές οργανώσεις ενώ η Meghan Markle υποστηρίζει την ισότητα των φύλων. Και αυτοί οι τομείς λοιπόν θα έχουν τις απώλειές τους.

Ο Harry και η Meghan δαπάνησαν 3 εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματα των φορολογουμένων για να ανακαινίσουν το νέο σπίτι τους, Frogmore Cottage, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό αν δεν ήταν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb