The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Συρμός του μετρό φρενάρει λίγο πριν περάσει πάνω από γυναίκα στις γραμμές

Τυχερή μέσα στην ατυχία της η γυναίκα


Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2019

Συρμός του μετρό φρενάρει λίγο πριν περάσει πάνω από γυναίκα στις γραμμές

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια γυναίκα από το Μπουένος Άιρες, που κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στις ράγες του μετρό με τον συρμό να σταματάει σε απόσταση αναπνοής από το ανήμπορο να αντιδράσει σώμα της.

Η γυναίκα έπεσε αναίσθητη από την αποβάθρα όταν ένας άνδρας από πίσω της λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με δύναμη και να την ρίξει στο έδαφος.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη το πρωί και καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σταθμού στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια γυναίκα από το Μπουένος Άιρες, που κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν βρέθηκε ξαπλωμένη στις ράγες του μετρό με τον συρμό να σταματάει σε απόσταση αναπνοής από το ανήμπορο να αντιδράσει σώμα της. Η γυναίκα έπεσε αναίσθητη από την αποβάθρα όταν ένας άνδρας από πίσω της λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με δύναμη και να την ρίξει στο έδαφος. Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη το πρωί και καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σταθμού στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Οπως φαίνεται και στις συγκλονιστικές εικόνες, βλέποντας το μετρό να πλησιάζει και την γυναίκα να είναι ξαπλωμένη ακίνητη πάνω στις ράγες, όσοι βρίσκονταν στον σταθμό Πουερεντόν της γραμμής Δ, κουνούσαν επίμονα στα χέρια τους μέχρι να τους δει ο μηχανοδηγός και να σταματήσει. Για καλή τύχη της γυναίκας, ο τελευταίος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και ακινητοποίησε τον συρμό εγκαίρως, λίγα μόλις εκατοστά από το σημείο που βρισκόταν αναίσθητη. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οπως φαίνεται και στις συγκλονιστικές εικόνες, βλέποντας το μετρό να πλησιάζει και την γυναίκα να είναι ξαπλωμένη ακίνητη πάνω στις ράγες, όσοι βρίσκονταν στον σταθμό Πουερεντόν της γραμμής Δ, κουνούσαν επίμονα στα χέρια τους μέχρι να τους δει ο μηχανοδηγός και να σταματήσει.

Για καλή τύχη της γυναίκας, ο τελευταίος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και ακινητοποίησε τον συρμό εγκαίρως, λίγα μόλις εκατοστά από το σημείο που βρισκόταν αναίσθητη. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb