The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Shows

Ταινίες της εβδομάδας: Παράσιτα, Συνώνυμα, μάγισσες και στpίπερς

Παράσιτα - Συνώνυμα - Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους - Επικίνδυνες Κυρίες

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 17, 2019

Ταινίες της εβδομάδας: Παράσιτα, Συνώνυμα, μάγισσες και στpίπερς

Παράσιτα / Parasite

του Μπονγκ Τζουν-χο. Με τους Σονγκ Κανγκ - Χο, Γιανγκ Χίε - τζιν, Τζο Γέο - τζεόνγκ, Παρκ Σο - νταμ.

Μαύρη κωμωδία 2019, Νότια Κορέα 132’

Χρυσός Φοίνικας για ένα τολμηρό κορεάτικο κοινωνικό θρίλερ. Ένα απολαυστικό μείγμα μαύρης κωμωδίας, κοινωνικού σχολιασμού, σάτιρας κι αγωνίας δημιουργούν τα "Παράσιτα", μια ταινία που αρνείται να κατηγοροποιηθεί σε κάποιο είδος ή ακόμα να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη.

Συνώνυμα / Synonymes

του Ναντάβ Λαπίντ. Με τους  Τομ Μερσιέ, Κουεντίν Ντολμέρ, Λουίς Σεβιλότ.

Δραματική 2019, Ισραήλ - Γαλλία 123’

Ο Γιοάβ καταφθάνει στο Παρίσι από το Ισραήλ όντας αποφασισμένος να κόψει κάθε δεσμό με τη χώρα του. Αρνούμενος να μιλήσει εβραϊκά, προσπαθεί με τη βοήθεια ενός γαλλικού λεξικού να επινοήσει μια καινούργια ταυτότητα για τον εαυτό του.

Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους / Maleficent: Mistress of Evil

του Χοακίμ Ρένινγκ. Με τους Τερέζα Μαχόνι, Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Μισέλ Φάιφερ, Τζούνο Τεμπλ.

Φαντασίας 2019, ΗΠΑ 118’

Η πανίσχυρη μάγισσα Μαλέφισεντ, έχει υπό στενή εποπτεία τη ζωή της κόρης της Ορόρα και μαζί ένα ολόκληρο βασίλειο. Αφορμή να ξεσπάσει η οργή της και να ξεκινήσει ολοκληρωτικό πόλεμο γίνεται η απόφαση της Ορόρα να παντρευτεί και η βασίλισσα να την πάρει υπό την προστασία της. Τότε η Μαλέφισεντ αποφασίζει να καταστρέψει τα πάντα για να πάρει εκδίκηση.

Επικίνδυνες Κυρίες / Hustlers

της Λορίν Σκαφάρια. Με τους Κόνστανς Γου, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζούλια Στάιλς, Λίλι Ράινχαρτ, Cardi B, Lizzo.

Περιπέτεια 2019, ΗΠΑ 110’

Μια παρέα από στpίπερς στην Νέα Υόρκη βλέπουν κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης του 2008, τους πελάτες τους και τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται. Με αρχηγό τη φιλόδοξη χωρισμένη μητέρα Ντέστινι (Κόνστανς Γου) και με τη βοήθεια της βετεράνου στpίπερ Ραμόνα (Τζένιφερ Λόπεζ), θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κλέβοντας και εξαπατώντας πλούσιους άντρες της Γουόλ Στριτ. Το σχέδιο τους δουλεύει με μεγάλη επιτυχία μέχρι που τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb