The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Στο χειρουργείο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ

Aπό τη μια μέρα στην άλλη, βρέθηκε στο χειρουργείο.


Δημοσίευση ΟΚΤ 16, 2019

Στο χειρουργείο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ

Ένα περιστατικό που συνέβη δυο μήνες πριν τον έστειλε τελικά στο νοσοκομείο. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ που πριν δυο μήνες πήγε διακοπές με την οικογένειά του στην Κροατία και είχε ένα απρόοπτο περιστατικό όταν τσιμπήθηκε από αχινό. Ο λόγος για τον Neil Patrick Harris που από τη μια μέρα στην άλλη, βρέθηκε στο χειρουργείο.

Αρχικά ο πρωταγωνιστής του «How I met your mother» κατάφερε να βγάλει από το δέρμα του τα περισσότερα αγκάθια από τον αχινό, ωστόσο, δυο από αυτά έμειναν στο δέρμα και του προκάλεσαν σοβαρή φλεγμονή. Έτσι, αναγκάστηκε να κάνει άμεσα χειρουργείο και να αφαιρέσει τα αγκάθια από το χέρι του.

Ο ίδιος μάλιστα επικοινώνησε την περιπέτεια που έζησε και μέσα από τα social media. «Σήμερα έκανα μια επέμβαση. Πριν από δυο μήνες σε ένα ταξίδι με την οικογένειά μου στην Κροατία τσιμπήθηκα από έναν αχινό, σκαρφαλώνοντας σε κάτι βράχους. Αμέσως έβγαλα μόνος τα αγκάθια από το δέρμα μου, αλλά δύο από αυτά έμειναν μέσα. Και ένα από αυτά μολύνθηκε. Ευτυχώς χάρη στον γιατρό μου Dan Polatsch και στην ομάδα του, κατάφερα να απαλλαγώ από αυτό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να φοράω αυτόν τον εξοπλισμό στο χέρι μου για όσο διαρκεί η περίοδος ανάρρωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb