The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το κορίτσι που χάνει την μνήμη του κάθε 2 ώρες

Κάθε μέρα που ξυπνάει νομίζει ότι είναι 11 Ιουνίου

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 14, 2019

Το κορίτσι που χάνει την μνήμη του κάθε 2 ώρες

Μια έφηβη κοπέλα ξυπνάει κάθε πρωί νομίζοντας ότι είναι η 11η Ιουνίου, μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι που την κάνει να χάνει την μνήμη της κάθε δύο ώρες.

Η 11η Ιουνίου ήταν η ημέρα που ένας συμμαθητής της την χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς να το θέλει, κατά την διάρκεια ενός χορευτικού. Το τραύμα προκάλεσε στην έφηβη δεκάδες επιληπτικές κρίσεις με αποτέλεσμα πλέον η μνήμη της μαθήτριας να επαναρυθμίζεται κάθε δύο ώρες. 

Η Riley Horner δεν μπορεί να θυμηθεί ότι ο θείος της πέθανε την περασμένη εβδομάδα, αν και η οικογένειά της το υπενθυμίζει καθημερινά και αναγκάζεται να ζει με ένα ξυπνητήρι που της υπενθυμίζει να εξετάζει τις σημειώσεις που παίρνει στην τάξη σε μια προσπάθεια να συνεχίσει το σχολείο. Επιπλέον έχει μαζί της όλα τα υπάρχοντά της επειδή δεν μπορεί να θυμηθεί τον κωδικό που έχει βάλει στο σχολικό της ντουλάπι.

Οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει ακόμα τι προκαλεί αυτά τα συμπτώματα. Αν και αρχικά είχε διαγνωστεί με διάσειση οι συνεχής παρακολούθησή της από τους γιατρούς δεν έχει αποδώσει ακόμα καρπούς.  

"Ξέρω ότι είναι δύσκολο γι 'αυτούς (την οικογένειά της) όσο είναι δύσκολο είναι και για μένα. Οι υπόλοιποι άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν, είναι σαν να ζω το σενάριο μιας ταινίας. Είμαι πολύ μπερδεμένη και προσπαθώ να σκέφτομαι, αλλά δεν μπορώ. Δεν έχω αναμνήσεις και είμαι απλά φοβισμένη."

Η οικογένεια αγωνίζεται τώρα ενάντια στο χρόνο για να βρει απαντήσεις, καθώς οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη στη βραχυπρόθεσμη μνήμη της εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία έξι μήνες μετά τον τραυματισμό της.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb