The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η πιο επική ανακοίνωση πολυκατοικίας έχει το απόλυτο συνοδευτικό ντοκουμέντο

Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε σκορπιός στην πολυκατοικία

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 23, 2019

Η πιο επική ανακοίνωση πολυκατοικίας έχει το απόλυτο συνοδευτικό ντοκουμέντο

Όλοι έχουμε συναντήσει διάφορες κουφές ανακοινώσεις σε πολυκατοικίες, με αφορμή κάποιο περιστατικό που ο διαχειριστής ήθελε να μάθουν όλοι. Όμως αυτή η ανακοίνωση διαχειρίστριας ξεπέρασε κάθε περοηγούμενο για να πείσει τους ενοίκους.

Η διαχειρίστρια λοιπόν έγραψε στο μήνυμά της...

«Χθες στην πολυκατοικία εμφανίστηκε σκορπιός και τον σκότωσε ένας κύριος του 2ου ορόφου. Τηλεφώνησα στο συνεργείο απεντόμωσης και μου είπαν οτι προέρχονται από ξύλο. Για το λόγο αυτό, όποιος έχει αποθηκευμένα ξύλα στο μπαλκόνι του να το κοιτάξει γιατί ίσως χρειαστεί να κάνει απεντόμωση στο χώρο αυτό. Το θέμα είναι σοβαρό γιατί υπάρχουν και παιδιά στην πολυκατοικία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Έβαλε σε ένα σακουλάκι και κρέμασε από κάτω, τον συγκεκριμένο σκορπιού, σκοτωμένο, για να μην υπάρχει κάποια αμφιβολία.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb