The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Αμερικανός ρώτησε το ίντερνετ πως πρέπει να πάει τουαλέτα στην Αυστραλία

Και το ίντερνετ γλέντησε

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 11, 2019

Αμερικανός ρώτησε το ίντερνετ πως πρέπει να πάει τουαλέτα στην Αυστραλία
@toilettravels.com

Οι διαφορές στις τουαλέτες ανα τον κόσμο έχουν γίνει μέχρι και φιλοσοφικό ζήτημα. Ο Slavoj Zizek έχει αναλύσει τις διαφορές στην ψυχοσύνθεση διάφορων λαών, με βάση τον τρόπο που η τουαλέτα τους διώχνει τις καθαρσίες.

Ίσως λοιπόν να μην είναι παράξενο που ένας Αμερικανός, συγχύστηκε με το συγκεκριμένο θέμα όταν μετακόμισε στην Αυστραλία, και δεν ήξερε πως να κάνει το No.2.

Στην Αμερική οι τουαλέτες έχουν μεγαλύτερο μέγεθος, ενώ περιέχουν και μεγαλύτερη ποσότητα νερού. Στην Αυστραλία, είναι μικρότερες με λιγότερο νερό. Βέβαια, πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η προσαρμογή; Κι όμως ένας Αμερικανός τα χρειάστηκε και ρώτησε το ίντερνετ πως να κάνει την ανάγκη του.

Έγραψε στο Reddit: «Είναι λίγο αμήχανο αυτό που που θα ρωτήσω, αλλά δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ. Μόλις μετακόμισα στην Αυστραλία από τις ΗΠΑ και βρίσκω πολύ δύσκολο να κάνω κ*** μου στις τουαλέτες σας, χωρίς να αφήσω ‘σημάδια’ στο εσωτερικό τους.

https://www.thespruce.com/best-toilet-brushes-4158902

@thespruce.com

Οι τουαλέτες έχουν λίγο νερό και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο κόλπο να κάθεσαι στην τουαλέτα που δεν γνωρίζω. Κατέληξα πως θα χρησιμοποιών το βουρτσάκι του μπάνιου για να την καθαρίζω και να τραβάω το καζανάκι δεύτερη φορά. Πράγμα που δεν ταιριάζει με τον σκοπό της εξοικονόμησης νερού».

Ίσως κρίνετε ότι η σύγχυσή του είναι δικαιολογημένη, ίσως πως είναι υπερβολική. Πάντως το ίντερνετ βρήκε ευκαιρία για γλέντι.

«Βελτίωσε το σημάδι σου. Στην Αυστραλία φίλε χ**** με ακρίβεια. Πρέπει να βελτιώσεις το ‘παιχνίδι’ σου», έγραψε ένας χρήστης. «Πάρε λίγο χαρτί τουαλέτας και κάνε τα στο χέρι σου, πριν τα τοποθετήσεις μέσα στην τουαλέτα», έγραψε ένα άλλος.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb